to hovedtyper af scannere

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-11

Den digitale revolution har haft vidtrækkende konsekvenser på mange områder , ikke mindst som fotografering og image making . Digitale scannere vende fotos og dokumenter til filer , som brugerne kan dele via e-mail eller redigere i et digitalt miljø med specialiseret software . Valg af den rigtige type scanner er et spørgsmål om at vide, hvad opgaven kræver , og hvordan hver type maskine fungerer .

Flatbed Scannere

Flatbed scannere er blandt de mest almindelige og prisbillige digitale scannere på markedet . De har en flad rude , som brugeren placerer et fotografi , et dokument eller en bog . Under glasset , omfatter scanneren et lys til at belyse dokument og en digital sensor til at fotografere det dokument i stor detalje.fleste flatbed scannere inkluderer justerbare indstillinger via software , der giver brugerne mulighed for at foretage hurtige , lav kvalitet scanninger eller mere detaljerede scanninger , der tager længere tid at producere og resultere i en større digitale filer . Nogle flatbed scannere også scanne elementer på begge glas overflade og undersiden af låget , så de kan scanne begge sider af en dobbeltsidet dokument på samme tid .

Foto Scannere

Foto scannere er en del af en klasse af specialitet scannere , der skaber digitale kopier af trykte fotografier . Mens en flatbed scanner scanner et foto , er foto scannere bygget specielt til denne opgave . De enheder som regel anvender en ark-fodret system med en sprække til brugeren indsætter et foto . Ark -fed foto scannere er hurtige og producere meget billeder i høj kvalitet til digital redigering eller arkivering .Drum scannere er en anden mulighed populært med foto og forlagsvirksomhed fagfolk . De enheder bruger en roterende tromle , som holder billedet på plads og spin det forbi en stationær sensor . Tromle foto scannere er dyre, men de kan producere billeder, der egner til udskrivning i magasiner eller på billboards .

Andre indstillinger

Beyond flatbed og foto scannere , er der flere muligheder for at producere en digital udgave af et billede eller dokument . Håndholdte scannere var et populært valg inden flatbed scannere blev overkommelige og let tilgængelige . Håndholdte scannere bruge en sensor på enden af en tryllestav , som brugeren trækker hen over overfladen af et dokument til at scanne tekst eller billeder . Håndholdte scannere producere lavere kvalitet billeder , men er mere bærbare end flatbed -scannere .Negative scannere er en anden specialiseret mulighed for fotografer . De enheder bruger en speciel , stærk sensor til at scanne en film kamera negativ . Negative scannere er ikke brugbare til scanning noget andet , hvilket gør dem mere af et specialiseret værktøj for fagfolk, der har brug for at kopiere og arkivere arbejde skudt på film .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Iomega Zip drev på windows xp 

Kommentarer

Code:
change