forskellen mellem DDR DIMM & DDR SDRAM

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-24

Double Data Rate ( DDR ) SDRAM og DDR Dual Inline Memory Module ( DIMM ) begge kan bruges til at henvise til en type RAM (aktive computerhukommelse ) teknologi . Men , DDR SDRAM henviser sædvanligvis til den faktiske memory stick del og DDR DIMM henviser sædvanligvis til det slot på et bundkort , der forbinder DDR SDRAM til computeren . SDRAM er ofte faldet fra navnet , så memory sticks også kaldet bare

Du har brug for " DDR ". :
DVD brænder
. Tom DVD .

Hukommelse

Den DDR SDRAM del af teknologien er , hvad der holder dataene . RAM bruges af computere til at gemme data , at computerens processor hurtigt kan få adgang til . Computerens RAM er i stand til at overføre data betydeligt hurtigere end harddisken og optiske drev . En DDR SDRAM pind har behov for et DDR DIMM slot dedikeret til dets anvendelse.

Slot

Et DDR DIMM er et slot knyttet til computerens bundkort bruges til at forbinde en DDR SDRAM pind til computeren for computerens brug . DIMM -slot har ingen egentlige hukommelse på det . DIMM slots er også kaldet DIMM sockets .

Overførsel af data

DDR DIMM overfører data til og fra DDR SDRAM -hukommelse . DIMM- slot giver den fysiske forbindelse mellem RAM og resten af computeren . DDR DIMM er forskellig fra den tidligere S ( Ingle ) IMM teknologi primært fordi det overfører data to gange pr data cyklus , som fordobler overførselshastigheden .

Størrelser

Mens laptop DDR SDRAM er stadig , som det samme navn , det bruger en mindre størrelse forbindelse . Bærbare computere bruger en anden type DDR DIMM kaldes en lille Outline DIMM eller SODIMM . Den SODIMM teknologien er den samme i ydeevnen i forhold til almindelig DIMM . Udtrykkene DDR SDRAM og DDR DIMM bruges ofte i flæng med den bærbare computer versioner .

flere hastigheder Compatibility

Alle DDR SDRAM sticks bør arbejde med alle DDR DIMM slot , så længe de er fra samme nummererede DDR generation . Senere generationer af DDR har et nummer i deres navn som DDR2 og DDR3 . DDR SDRAM sticks og DDR DIMM slots har hak mellem forbindelsen ben i de samme steder for at sikre den korrekte type RAM er brugt i det rigtige DIMM slot .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller blækniveauet på HP officejet 7110 

Kommentarer

Code:
change