hvordan man kan konvertere fod til meter i java

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-07-27

Edb-programmer er ofte nødvendigt at beskæftige sig med metriske og britiske enheder , så det er vigtigt for programmører at vide, hvordan man kan konvertere mellem dem . Når dit program kan håndtere konvertering fod til meter , vil du ikke have problemer med at tilføje understøttelse for andre enheder til dit program samt
1 .
Åbn din tekst editor og oprette en fil med navnet Units. java .
2 .

Tilføj en klasse ved navn enheder. Det skal se sådan her ud :
public class Enheder
{
}
3 .
Tilføj en statisk funktion med navnet feetToMeters til din klasse . Det bør tage en dobbeltdosis som et argument og returnere en dobbelt så dens resultat , som følger :
public static dobbelt feetToMeters ( dobbelt fod )
{
}

4
Tilføj kode inde i funktionen til at gøre det omstilling og returnere resultatet: .
tilbage fod /3,28084 ;
5
Tilføj din nye . java -fil til dit program . Ved nu , skal det se sådan her ud :
public class Enheder
{
public static dobbelt feetToMeters ( dobbelt fod )
{
tilbage fødder /3 . 28084 ; .
}
}
6
Brug din nye klasse , når du har brug for at konvertere fra én enhed til en anden . Du kan konvertere fod til meter ved at skrive Units. feetToMeters ( someNumberOfFeet ) , erstatter " someNumberOfFeet " med den variabel, du har brug for at konvertere .

gode råd og advarsler


  • Når du har brug for forskellige konvertering funktioner , tilføje dem til samme enheder klasse . Dette vil hjælpe med at holde dit program organiseret og let at vedligeholde .


  • Previous:hvordan du installerer Java API Next:hvordan man skriver en java -program , der konverterer centimeter til inches & vice versa     

    Kommentarer

    Code:
    change