hvordan man underviser selv java

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-29

Java er en alsidig og udbredt programmeringssprog . En dygtig Java programmør bør have masser af beskæftigelsesmuligheder til rådighed for ham eller hende , og det er muligt at lære det grundlæggende og mere på din egen tid , uden at skulle tilmelde dig dyrt edb-programmering klasser . Denne artikel giver nogle tips til at lære dig selv Java

Du skal bruge: .
En computer
En internetforbindelse .
En indledende Java programmering lærebog .


1 .
Find Java tutorial på Sun hjemmeside ( link nedenfor ) . Dette er den officielle tutorial til Java , og den autoritative kilde til alle ting Java-relaterede . Følg indledende instruktionerne i selvstudiet for at downloade og opsætning af Java Software Development Kit ( JDK ) på din computer ( det er en gratis download ) .
2 .
Køb en indledende lærebog om Java , der vil hjælpe dig med at få våde fødder . Mens online Java tutorial er meget god , det er også udtømmende , og kan virke lidt skræmmende for en nybegynder . En god indledning Java programmering bog er " Lær dig selv Java på 21 dage " . Jeg tror, den aktuelle version hedder " Lær dig selv Java 6 i 21 dage " . Mens 21 dage kan være en ordentlig mundfuld , den redegør for de tutorials i en trin -for-trin mode og giver dig mulighed for at lære det grundlæggende og mere i en systematisk og ikke-truende måde i løbet af et par uger .
3 .
Kør alle de eksempler i bogen , og også gøre alle de opgaver , som du går sammen ! Dette er meget vigtigt . Det er nemt at skimme lærebogen og tror, du forstår det hele , men indtil du har prøvet at skrive dine egne programmer og står dine egne udfordringer , har du ikke rigtig afhentes programmering færdigheder .
4 .
Brug online Java tutorial til at udforske det grundlæggende dækket i din lærebog i mere dybde, og også at lære om avancerede emner som ikke er omfattet i lærebogen . Også stifte bekendtskab med API'er ( du ved, hvad det betyder når du har lært lidt om Java )
5 .
Når du har fået nogle grundlæggende Java programmering færdigheder , så prøv at gøre en praktikplads eller et frivilligt projekt med en software- virksomhed eller anden organisation . Det er sådan, vil overgangen fra en lærende for at en erfaren professionel . Du kan også finde kontrakten Java programmering job online , som du kan freelance fra hjemmet. Mens det i begyndelsen vil du ikke være berettiget til at tage på store arbejdspladser , kan du starte med at arbejde på små projekter og arbejder din vej op .


Previous:hvordan du installerer Java API Next:java script fejlfinding 

Kommentarer

Code:
change