hvordan du installerer java xp

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-25

Java er et meget nyttigt program, der giver Java programmering til at køre på din computer . Java omfatter spil , interaktive videoer , blinkende annoncer og mange forskellige programmer . Java er mest udbredt på internettet til at vise billeder , især på Java -run hjemmesider . Mange hjemmesider på internettet kræver Java skal installeres for at køre ordentligt
1
Gå til Java hjemmeside ( se linket i " Resources ") og klik på den knap, der siger " Free Java Download . " Et vindue vil poppe op spørger dig , hvis du er sikker på du vil hente produktet .
2 .
Klik på " OK " i download hurtig og vente på, at Java- program til at downloade .
3 .
Åbn den mappe , som Java blev downloadet . Som standard , det downloads til " My Downloads ", som er placeret i "Mine Dokumenter " mappen .

4 .
Dobbeltklik på Java -programmet for at starte installationen . Klik på " Næste > " gennem alle indstillingerne . Medmindre du er en computer ekspert og ønsker at ændre nogle af indstillingerne i Java til gør det køre noget andet, har ikke ændre indstillingerne og klik på " Næste > " gennem alle vinduer og klik på " Finish . " Genstart computeren for at anvende ændringerne . Java er nu installeret på din computer med Windows XP .


Previous:hvordan du installerer Java API Next:hvordan man kan sende sms ved hjælp af Java-programmer 

Kommentarer

Code:
change