hvordan man bruger java script i flash 8

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-18

En af de almindelige måder at JavaScript kan anvendes inde Flash 8 er via kommandoen " FSCommand " . Der er dog mange andre redskaber , der er blevet udviklet , som tillader Flash og JavaScript -udviklere til at bruge begge sprog på samme platform . En af disse er Flash /JavaScript Integration Kit , der håndterer kommunikation mellem de 2 teknologier .
Disse teknologier gør det lettere at gennemføre integrationen af de 2 sprog i en mere kraftfuld og stabil måde . Brugen af det, der kaldes den eksterne grænseflade giver udviklere mulighed for at integrere , implementere og tilbyde støtte til Flash og JavaScript giver samtidig mulighed for synkron kommunikation .

Brug " FSCommand "


1 .
Fyr op din Flash 8 ansøgning og oprette et nyt dokument .
2 .
oprette en knap symbol inde i flash siden .
3 .
Konverter knappen symbol til en knap ved at trykke på F8 og vælge " -knappen . "

4 .
Klik på knappen symbol , og tryk på F9 for at få "Actions " panel . Det er her den kode , der aktiverer knappen placeret
5
Kopier og indsæt koden nedenfor ind i panelet Handlinger : .
on (release ) {
FSCommand ( " Live " , " Vi er levende og fyldt ") ;
}
Kommandoen ovenfor giver flash til at kommunikere med den forælder HTML-dokumentet , at det kører fra ved kalde en JavaScript- funktion , der lader det i dette tilfælde , viser en meddelelsesboks med beskeden " Vi er levende og indlæst " . .
6
Anbring følgende kodelinjer inde i moderselskabet HTML side, hvorfra ovenstående flash ansøgningen vil blive kører:
 

Kommentarer

Code:
change