hvordan man kan fange en undtagelse i en statisk blok i java

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-29

En statisk blok af programmeringskode i programmeringssproget Java bruges til at udføre en blok af kode én gang under udførelsen af programmet . Når du er ved at udvikle en Java- program , der har en eller flere statiske kode blokke , håndtering runtime undtagelser hjælp til at identificere kilden til problemet , der skabte fejlen kan hjælpe dig med at løse det problem, der opstod . Undtagelsen klasse bruges i Java til at programmere aktioner for anvendelse til at tage i tilfælde af uforudsete fejl opstår . En fælles opgave, der opstår for Java -programmører er at fange en undtagelse i en statisk blok af kode .
1 .
Åbn din Java- integreret udviklingsmiljø ( IDE ), og vælg den ønskede menu mulighed for at oprette en ny Java- klasse .
2 .
Indtast følgende kode i klassen definition for at skabe en statisk vigtigste metode :
public static void main ( String [ ] args )
{
}

Formålet med den vigtigste metode vil være at oprette et statisk indgang for gennemførelsen af den klasse, for at vise undtagelse håndtering i en statisk kode blok.
3 .
Igangsætte Prøv blok af undtagelsen afleverer koden ved at erklære et array defineret til at være af størrelse fem . I Java , begynder array indeks på nul , så en max indeks over fire resultater i et array indledt med fem positioner . Indtast følgende kode i mellem åbning og lukning parentes af de vigtigste metoden i Trin 2 :
try {
int myArray [ ]=new int [ 4 ] ;

4 .
Indtast koden for at få adgang til array er defineret i trin 3 på en position, der er ikke defineret . Denne kode vil så resultere i en Array Index out of bounds Undtagelse kastes . Undtagelsen vil blive udskrevet til DOS -konsollen , og programmet vil være tilladt at fortsætte . Indtast følgende kode for at fuldføre " Try " blok og at definere " Undtagelse " blok af kode :
System. out. println ( " Adgang element fem af de array , : " + a [ 5 ] ) ;
} catch ( ArrayIndexOutOfBoundsException e ) {
System. out. println ( " Array kastet undtagelse : " . + e ) ;
}
5

Gem , kompilere og køre kode i din IDE . De specifikke menupunkter til at vælge , vil variere fra IDE , men de fleste har en fælles " Byg og Kør " eller tilsvarende mulighed for at vælge . Eksemplet vil så udskrive til DOS konsollen : " . Adgang element fem af de array kastet , array undtagelse " Programmet output vil følge de foruddefinerede besked output med en stak spor fra array undtagelse .


Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:Hvordan kan jeg løse java fejl : session kvote opbrugt ? 

Kommentarer

Code:
change