hvordan du fjerner en desktop baggrund i Microsoft

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-14

Uanset om du bruger en Windows billede eller et billede, du har oprettet eller hentet selv , er desktop baggrunde udbredt . Men ofte er det almindeligt for folk at fjerne eller erstatte skrivebordets baggrund af mange forskellige årsager . Heldigvis fjerne din nuværende desktop baggrund i Microsoft er en hurtig og enkel proces , og lige så let du kan udskifte din gamle baggrund med en ny .
1 .
Klik på Start " menufanen placeret nederst til venstre på skrivebordet skærm .
2 .
Vælg " Control Panel ", og klik på " Øget tilgængelighed " valgmulighed vises på menuen .
3 .
Klik på " Øget tilgængelighed "og vælg "Make min computer nemmere at se " valgmulighed ved at klikke på det . Klik på boksen placeret ved siden af hvor der står " Fjern baggrundsbilleder ( hvor tilgængeligt) " for at vælge det . Klik på " Anvend "fanen og lukke vinduet . Skrivebordets baggrund vil blive fjernet og du vil se en sort skærm som baggrund .
4 .
Vælg en ny skrivebordsbaggrund ved at højreklikke på musen og vælge " Tilpas " valgmulighed . Klik på "Desktop Background ", og gennemse billederne til rådighed. Når du har ønsket et billede , skal du klikke på den og klik på " OK " fane til at vælge det .


Previous:nothing Next:hvordan man slår printer spooler service 

Kommentarer

Code:
change