hvordan man kan teste en mikrofon på en pc

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-03

Hvis du lige har købt en ny mikrofon , men har ikke lyd i høj kvalitet udstyr eller et professionelt lydstudie , kan du stadig teste din mikrofon på din pc . Ved hjælp af en digital audio interface og et par hovedtelefoner , kan du tjekke tone , volumen og andre parametre i din mikrofon samt optage prøvekørselsbaner . Uanset om du bruger en kondensator , dynamisk , bånd eller enhver anden form for mikrofon , kan du også teste mikrofonen til at spotte eventuelle problemer i lydsignalet sendt fra din mikrofon .

Du skal bruge:
Computer
. Mikrofon .
USB audio interface .
USB-kabel .
XLR -kabel .
Hovedtelefoner .

Sådan Test en mikrofon på en PC


1 .
Tænd computeren og tilslut din USB lyd-interface. Vælg en USB audio interface , der har mindst en XLR indgang , f. eks Alesis Multimix 4 eller Tascam US -100 . Vælg en audio interface med phantom power , hvis du har planer om afprøvning af en kondensator mikrofon . Sæt den tyndere , bredere ende af USB -kablet i computerens USB- port , og sæt den tykkere ende i USB- porten på audio interface .
2 .
Vent til din pc til at anerkende den tilføjelse af ny hardware og installere software og drivere til audio interface . Brug cd'en følger med emballage til dit audio interface eller blot downloade drivere på producentens websted . Følg vejledningen til installation af driversoftware . Genstart din pc for at fuldføre installationen .
3 .
Tilslut din mikrofon og justere softwaredriver indstillinger . Sæt den mandlige ende af XLR -kabel ind i mikrofonen , og sæt den kvindelige ende til audio interface . Åbn en lydoptagelse program som ProTools , GarageBand eller Audacity . Hvis du ikke allerede har et program af denne type er installeret på din PC , hente en gratis optagelse ansøgning online eller køb en professionel optagelse program fra en butik som Guitar Center eller Sweetwater. com .
4 .

Juster mikrofonen indstillingerne . Åbn softwaren driver ansøgningen om din lyd -interface , og find " Indstillinger " eller " Indstillinger " i menuen på din optagelse program . Inden for software driver ansøgningen , sørg for, at optagelsen opløsningen er indstillet på 16 bit . I " Preferences "eller " Indstillinger " i menuen for optagelse programmet , skal du vælge din lyd -interface som den primære lyd input. Konsultere brugermanualer for det specifikke audio interface og optagelse program, du bruger for mere detaljerede instruktioner om justering af disse indstillinger .
5 .
Test mikrofonens lyd signalstyrke , følsomhed og tone på din PC . Oprette et nyt spor på optagelse program , klik på den runde " Optag "knappen , og begynd at en testbane . Test signalstyrken ved at tale med en normal mængde ind i mikrofonen. Kontroller mikrofonens følsomhed ved at tale med varierende mængder og ved at udtale ord med hårde konsonanter som " P " og " S 's "på forskellige vinkler og afstande fra mikrofonen . Replay optagelsen for at sikre , at mikrofonen registreres din stemme på et acceptabelt volumen , og at tonen i optagelsen svarer til , at de live-optræden .

gode råd og advarsler


 • Test din mikrofon med en vind -skærm eller pop filter til at reducere " klipning "eller " dukker " lyder som følge af ændringer i lufttrykket omkring mikrofonen .
 • Undgå at skrue op for lydstyrken på audio- interface eller computeren for højt , da det kan skade dine hovedtelefoner og forårsage alvorlig skade dine ører .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en HP c4180 printer   

  Kommentarer

  Code:
  change