hvordan man konfigurerer en farveprinter til standard til sort -hvid

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-11-14

Installation af en printer på din computer kan du udskrive dokumenter , fotos og andre elementer . Printere er udstyret med en farve blækpatron og en sort blækpatron giver brugerne mulighed for at udskrive i farve eller sort og hvid . Brug af kontrolpanelet på din computer system vil give dig mulighed for at vælge , om du ønsker at udskrive i farver , med både blækpatroner , eller i sort og hvid , kun bruger den sorte blækpatron . Udskrivning i sort og hvid kun kan spare på farvet blæk
1 .
Luk alle programmer eller programmer, du har kørende for at sikre, at indstillingerne er gemt korrekt .
2 .

Flyt musemarkøren til " Start "og klik én gang. Gå til " Control Panel " for at få en liste over brugerdefinerbare indstillinger . Dobbeltklik på " Printere og faxenheder "for at se alle de aktuelt installerede printere og fax på systemet .
3 .
Vælg den printer , du gerne vil konfigurere til sort og hvid ved at højreklikke det korrekte ikon . Når du højreklikker , skal du se en menu vises . Klik på " Egenskaber " for at få den aktuelle printer egenskaber.
4 .
Dobbeltklik på fanebladet " Color ". Find farvemuligheder "Udskriv i gråtoner " og "tryk i farver . " Klik på feltet ud for " Udskriv i gråtoner " en markering skal vises i boksen gang klikkede . Dette vil fortælle printeren til kun at bruge den sorte blækpatron . Klik på " Anvend " og derefter " OK ". Indstillingerne er nu gemt og printeren udskriver i sort og hvid.


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter bundkortet på toshiba m35x 

Kommentarer

Code:
change