simpel beskrivelse af en computer -processor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-01-24

Central Processing Unit ( CPU ) er ansvarlig for udførelse og fortolkning af kommandoer fra en computers hardware og software system . Det er ofte kaldt " hjerner " på computeren og fungerer også som en " trafik strisser " i routing information ind og ud af processoren

Størrelse

De fleste CPU'er er typisk små . Dette er en stærk kontrast til bare en generation siden , da CPU'er var enheder , der omfattede et helt rum . Dagens mainframes består af mindre CPU -enheder , som også kan findes i hjemmecomputere . CPU'en er indsat på de computere, " bundkort . "

Arithmetic Logic Unit

Det aritmetiske logik enhed ( ALU ) bestanddel af CPU udfører matematiske funktioner for addition, multiplikation , division og subtraktion . Når en person beregner et punkt på et regneark , er ALU del af CPU , der anvendes til at producere resultater .

Control Unit

Styreenheden regulerer strømmen af information via computeren efter hukommelse og processor hastighed . Styreenheden fortæller også data , hvor at gå til , når systemet kræver et svar .

Registre

registre holde data, der skal behandles af CPU'en. Et register består af en instruks pointer , som dirigerer CPU til hukommelsesplads til, hvor oplysningerne er gemt . Oplysningerne er derefter ført gennem processoren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere computer drivere 

Kommentarer

Code:
change