hp 1500 printer fejlfinding

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-02-11

Fejlfinding på HP 1500 printer behøver ikke at være en tidskrævende og kompliceret opgave . Mens de fleste mennesker foretrækker at kalde deres computer tekniker eller HP helpdesk for support, kan du spare en masse tid og kræfter ved fejlfinding det selv . Vide, hvordan du foretager fejlfinding din printer vil også hjælpe dig med at blive mere fortrolig med væsentlige dele af enheden og forstå deres funktioner . Om printeren ikke er tændt succes , eller hvis den nægter at udskrive dine dokumenter , der er en måde at kontrollere det og finde en passende løsning .
1 .
Tænd printeren ved at trykke på tænd -knappen . Kontroller, at HP 1500 printeren er sluttet til en strømkilde ved at kontrollere hvis kablerne er tæt tilsluttet på bagsiden . Lyset ved siden af tænd /sluk knappen skal være tændt . Tjek om kontrolpanelet kablet er sluttet til både kontrolpanelet samt printerens formateringsplugin .
2 .
Sørg for at der er nogen fejl-indikator beskeder vises på din HP 1500 printerens kontrolpanelet . Du kan kontrollere " indberetninger " skærm eller printer status vindue på din PC for fejlmeddelelser .
3 .
Udskriv en prøve dokument til at teste printerens motor . Åbn et Word-dokument på computeren og sende et trykkeri job til computeren , i henhold til de relevante kommandoer på din ord ansøgning program . Dokumentet skal udskrives uden problemer påvirker dens printkvalitet eller papir-feed problemer .
4 .
Tjek om din HP 1500 printer er i stand til at printe fra din computer ved at kontrollere status for dit USB-kabel . USB -kablet deaktiverer sig selv automatisk , når begge kabler er tilsluttet . Afbryd begge kabler og nulstille printerdriveren før du sætter ledningerne .
5 .
Frakobl andre enheder tilsluttet til din parallelport som MP3 -afspillere eller gaming gadgets , inden du forsøger at udskrive et andet dokument .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en ekstern DVD-brænder 

Kommentarer

Code:
change