HP PSC 1200 vil ikke udskrive sort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-29

Når din HP PSC 1200 er ikke at fungere ordentligt , behøver du ikke at tage en tur til kontoret levering butik for at købe en ny enhed . Rettelse af problemet på egen derhjemme kræver kun et par minutter af din tid , som du går gennem en række kort fejlfindingsprocedurer . Hvis din PSC 1200 vil udskrive i farver , men udskriver ikke nogen sort blæk , vil spørgsmålet enten med føreren eller med den sorte blækpatron
1 .
Tag HP PSC 1200-tallet USB -kabel og sæt det ind igen Kontroller at kablet sidder ordentligt fast i USB -porten .
2 .
Naviger til HP PSC 1200 's software download hjemmeside . Klik på linket til din computers operativsystem . Rul ned til " Driver " overskrift .
3 .
Klik på linket der svarer til de mest up- to-date driver tilgængelig til HP PSC 1200 . Åbn den mappe , hvor føreren filen blev gemt og dobbeltklik på filen. Fortsæt gennem på skærmen driveropdateringen prompter .
4 .
Åbn en tekst -eller billedfil og forsøge at udskrive igen for at se , om den sorte stadig ikke fungerer . Åbn " Start " menuen , hvis problemet fortsætter og navigere til "Alle programmer " og " HP ". Klik på " HP Director ".
5 .
Klik på knappen "Indstillinger" og vælg " Udskriv Settings " . Klik på " Printer-værktøjskasse "-ikonet . Naviger til fanebladet " Anslået blækniveau . "
6 .
Check om den sorte blækpatron udviser er lige så lav eller tomme . Afslut programmet og løft åbne plast printerpatronen dækslet på forsiden af PSC 1200 .
7 .
Tryk ned på plastic fanen øverst på den eksisterende sorte blækpatron . Træk den sorte patron ud af HP PSC 1200-tallet blæk vogn .
8 .
Fjern den lilla stribe tape fra bunden af den nye sorte blækpatron . Skub patronen ind i tomme sort blæk transport , indtil det klikker på plads . Luk plastic blækpatronen døren og vent til prøven justeringssiden at udskrive automatisk .

gode råd og advarsler


 • HP 27 og HP 56 blækpatroner har begge den samme sort blæk , men de 27 cylinderampul er en " lav kapacitet " patron , der holder mindre end halvdelen af blækket .
 • Hvis HP Director softwaren viser sort blæk niveauer er fint, men problemet fortsætter , problemet vil sandsynligvis skyldes, at stribe tape på bunden af blækpatronen ikke var fjernet korrekt . Åbne dækslet til printerpatronen og træk den sorte blækpatron . Tjek den nederste ende for at se om en stribe af bånd er til stede . Fjern tapen , hvis den stadig er fastgjort , og geninstallere blækpatronen .
 • Prøv at udskrive fra en anden tekst editor eller billede program for at sikre, at problemet ikke er med den software, du bruger .
 • Hvis HP PSC 1200 vil ikke udskrive , efter at opdatere driveren og udskiftning af blækpatronen , kan problemet kræve en reparation eller endog direkte udskiftning . Kontakt HP -supportcenter at se, om din enhed er berettiget til reparation eller udskiftning .


 • Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en netgear trådløs printer   

  Kommentarer

  Code:
  change