Sådan fejlfinder du en HP Deskjet 841c

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-30

HP Deskjet 841C kan støder på fejl eller andre problemer , der hæmmer dets evne til korrekt proces udskriftsjob . I stedet for automatisk at pakke op af printeren og tager det til et værksted , kan du prøve fejlfinding problemet at se om du kan løse det på din egen . Nogle af problemerne kræver enkle løsninger , der vil spare dig tid og penge for at tage printeren til et værksted til service

Du skal bruge: .
Microfiber klud
Destilleret vand.

Out of Paper Fejl


1 .
Tænd printeren , tag netledningen ud af printeren og stikkontakten . Vent 15 sekunder , så sæt netledningen tilbage i begge ender .
2 .
Fjern alt papir fra papirbakken og undersøg det for skader , herunder rynker . Udskift alle beskadigede papir med friske plader , læg papirstakken i bakken, og juster papirstyrene til papirer « marginer .
3 .
Åbn det dokument , du forsøger at udskrive og Klik på " Filer " og derefter " Udskriv " øverst i vinduet . Vælg " Egenskaber " og derefter klikke på en fane mærket " Papir /Kvalitet . "
4 .
Foretag valg i " størrelse er " menu , samt " type er " til at matche papir, du har lagt i printeren , klik " Ok " to gange .
5 .
Sluk for printeren, og fjern strømkablet . Åbn og bag døre , så rense alle rullerne med en mikrofiber klud fugtet med destilleret vand .
6 .
Lad rullerne tørre helt , så luk og bagdøre . Hvis printeren fortsætter med at vise fejlen , tager det til et værksted .

Udskriver sort i stedet for farve


1 .
Åbn printerens frontdæksel og vente på patronen transport at komme til et stop . Fjern farveblækpatronen fra dens slot .
2 .
Undersøg cylinderampullen for skader . Sørg for, at den beskyttende tape , der oprindeligt kommer på kassetten er fjernet , derefter geninstallere patronen .
3 .
Åbn det dokument, du udskrevet og klik på " File " og derefter " Udskriv ". Klik på " Egenskaber "og klik på boksen ud for " Udskriv i Gray Scale " , så der er ingen markering i feltet , og klik derefter på " OK ".
4 .
Naviger til HP 's hjemmeside og klik på "Support og drivere . " Indtast " Deskjet 841C " i det tomme felt og tryk på " Enter "og derefter vælge din computers operativsystem .
5 .
Klik på " Download " knappen ved siden printerens driver , derefter vælge et sted at gemme installationssoftware . Dobbelt -klik på installationssoftware -ikonet , når download er færdig, og følg instruktionerne på skærmen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan scanne som en pdf 

Kommentarer

Code:
change