Sådan fejlfinder du en HP Photosmart 7960

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-11

HP Photosmart 7960 er en farve inkjet fotoprinter . Printeren kan udskrive dokumenter med hastigheder på op til 21 sider i minuttet . Hertil kommer , har Photosmart 7960 en indbygget hukommelse kortlæser , som giver dig mulighed for at overføre billeder direkte fra dit digitale kameras hukommelseskort til din printer . Som med enhver printer , kan du løbe ind i problemer ved hjælp af Photosmart 7. 960 . Mange af disse problemer er mindre og kan let korrigeres ved hjælp af forskellige fejlfindingsteknikker
1 .
Sluk din HP Photosmart 7960 printer , hvis strømindikatoren begynder at blinke , og udsende en orange flash , da det betyder , at printeren har fundet en alvorlig fejl . Vent et øjeblik og strøm til printeren igen . Genoptryk dit dokument , når printeren er genstartet .
2 .
Luk alle unødvendige programmer der kører i computerens baggrunden, hvis din HP Photosmart 7960 tager en urimelig lang tid at udskrive et dokument . De programmer, der kører i baggrunden skal lukkes , fordi de bruger op værdifulde systemressourcer , som måtte være nødvendige af printeren .
3 .
Sluk dit HP Photosmart 7. 960 printer, og afmontere det ud af stikkontakten , hvis der opstår et papirstop . Åbn det bageste dæksel til printeren , og find forrykke papir . Træk forsigtigt papiret ud af den bageste af printeren . Kontroller , at du har fjernet alle de fastklemte papir , og luk døren. Sæt printeren tilbage til sin energikilde og magt den igen .
4 .
Rens din HP Photosmart 7960 's blækpatronerne, hvis du bemærker , at der er hvide streger i mellem tegnene på de udskrevne dokumenter . Ilæg et blankt stykke papir i printeren . Tryk på knappen " Setup " knappen på fronten af printeren . Tryk på "6 " tasten efterfulgt af " 1 "for at indlede renseprocessen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere filer til en memory stick 

Kommentarer

Code:
change