Sådan fejlfinder du en hk 8500

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-06

HP Laserjet 8500 udskriver større mængder af dokumenter , hvilket gør det til en god løsning til arbejdsgrupper i et netværk . Fordi flere mennesker er afhængige af printeren for at udføre deres job opgaver , skal alle problemer, der opstår med printeren blive løst hurtigt . Ved fejlfinding de problemer selv , kan du være i stand til at løse de problemer i løbet af et par minutter-i stedet for at vente flere timer for en tekniker at fastsætte printeren

Du skal bruge: .
Level ( ekstraudstyr) .
Træ blokke ( valgfrit ) .

Kronisk Papirstop


1 .
Fjern papiret fra printerens papirbakker . Undersøg papir til skade , og erstatte det med friske , rene papir .
2 .
Luft gennem stakken af papir for at se, om det er klæber sammen . Vend papiret omkring 180 grader , vend stakken og placer den i papirbakken .
3 .
Tryk papirstakken forsigtigt , men fast , i papirbakken , så det bliver under fanerne i skuffen . Juster papirstyrene , så de rører ved udkanten af papiret .
4 .
Åbn printerens hoveddøren og fjern tonerkassetten . Placer en niveau på toppen af printeren for at sikre, at det er på en plan overflade . Hvis det ikke er , at placere små træklodser eller andre materialer under de forskellige hjørner af printeren gør det niveau . Re-installere tonerkassetten .
5 .
Hvis papirstop fortsætter , sætte printeren til et værksted eller har en tekniker vedligeholde den. Visse interne dele kan være slidte eller forkert installeret .

bip Mens Operating


en .
En strømstødssikring eller uafbrudt strømforsyning ( UPS ), kan ikke gives tilstrækkelig spænding frem til printeren . HP printere har ikke indbygget højttalere og er derfor ude af stand til at foretage beep eller skrigende lyde .

Hvis du hører noget lyde , der kommer fra din printer , er det formentlig forbundet til en UPS eller strømstødssikring. Find printerens netledning . Hvis ledningen er jo sat i en overspændingsbeskytter eller UPS , kontrollere, at disse elementer fungerer korrekt ( blinkende lys , osv. ) .
2 .
Tag printeren fra bølge protector eller UPS . Sæt netledningen direkte ind i en stikkontakt . Sende et udskriftsjob til printeren for at teste dets ydelse .
3 .
Hvis printeren ikke vil udskrive eller udskriver langsomt , tage den ud af stikkontakten og sætte det ind i en anden forretning i en andet sted .
4 .
Hvis printeren fungerer godt tilsluttes direkte til en stikkontakt , ophøre med at bruge en overspændingsbeskytter eller UPS med printeren .

Tips og Advarsler


 • Skub ikke papirstyrene så langt mod udkanten af papir, papiret buer , da svær papirstop kan medføre .
 • Vær omhyggelig med at røre kun enderne af tonerkassetten . Berøring visse dele , f. eks fotoreceptor , vil forårsage skader , hvilket resulterer i en dårlig udskriftskvalitet .
 • Undgå at udsætte blækpatronen for direkte sollys . Cover patronen med et stykke papir for at minimere mængden af sollys det udsættes for .


 • Previous:nothing Next:hvordan man laver en bootable dos flash -drev   

  Kommentarer

  Code:
  change