Sådan nulstiller en blækpatron

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-19

De fleste af de moderne printere i disse dage bruger patroner , der har radiobrikker installeret på dem . Formålet med disse chips er at anerkende patronens blækniveauet og giver brugeren , når patronen er ved at løbe tør for blæk . Selv om det er et nyttigt værktøj, der advarer dig om lav blæk , men det kan være en smerte , hvis du fylder udløb patron i stedet for at købe nyt. Når du refill en patron , skal du nulstille smart chip , så den accepterer genopfyldte blækniveauet . Hvis du ikke nulstille det , vil det fortsætte med at give dig den " Low Ink " besked igen og igen , og det vil ikke lade dig udskrive .
1 .
Køb en blækpatron chip resetter . En resetter er en lille plastik -adapter ( koster mellem $ 5 og $ 15 , som i 2010 ) , der anvendes til at nulstille en patron 's chip . Det har en række af små ben på den . Du kan købe det online eller i en butik , der sælger printer tilbehør .
2 .
Pak resetter adapteren og tag patronen ud af printeren .
3 .
Bring resetter 's stifter i kontakt med guld chip på patronen . Du skal trykke på benene mod den chip , og hold det i 3 til 6 sekunder , indtil den resetter grønne lys bliver konstant . Den konstante grønne lys fortæller dig, at patronen er blækniveauet er tilbage til " Full ", og du kan bruge det til udskrivning .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere dias til en cd ved hjælp af en imac 

Kommentarer

Code:
change