Samsung ML -2010 printer fejlfinding

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-10

Samsung ML -2010 er en sort-hvid laserprinter , der udskriver sider med en opløsning på 1200 dpi med 600 dpi . Hertil kommer , kan printeren udskrive dokumenter med op til hastigheder på 22 sider i minuttet . Som med mange printere , kan du løbe ind i problemer med enheden løbet af dens levetid . Heldigvis kan mange af disse problemer løses ved hjælp af en række forskellige fejlfindingsteknikker

Du skal bruge: .
Samsung ML -2010 printer
. Computeren.


1 .
Sluk dit Samsung ML -2010 printer , hvis det røde lys på forsiden af printeren begynder at blinke . Det betyder, at du er stødt på et papirstop . Find den forskubbet papiret inde i printeren, og træk det direkte ud af enheden via papirbakken . Sørg for, at der ikke er nogen tilbage papirlapper efterladt inde i printerens valser og strøm til printeren igen .
2 .
Luk alle unødvendige programmer der kører på din computer, hvis du modtager den fejlmeddelelse, der hedder " General Protection Fault " under forsøg på at udskrive dokumenter på din Samsung ML -2010 printer . Genstart computeren og udskrive dit dokument .
3 .
Sørg for at du bruger den rigtige type gennemsigtighed film , hvis de udskrevne transparenter har hvide pletter i mellem hver enkelt karakter . Hvis problemet fortsætter , fjern filmen og vend det , da du kan udskrive på den forkerte side af gennemsigtighed .


Previous:nothing Next:hvordan du aktiverer touchpad for en Acer TravelMate 6292 bærbar 

Kommentarer

Code:
change