Sony Memory Stick oplysninger

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-17

Sony Memory Stick har eksisteret siden 1998 og er både elsket og hadet af audio og video entusiaster . Mens nogle har rost sin brugervenlighed , har andre kaldt det langsomme og for dyre

Historie

Sony annonceret lanceringen af Memory Stick den 30. juli 1998. Det blev først brugt i virksomhedens digitale kameraer og bærbare musikafspillere .

Funktion

Memory Stick er designet til at gemme mediefiler fra Sony forbrugerelektronik -produkter . Ved en længde på 21 . 5 mm , det oprindeligt var designet til at erstatte større og mere besværligt flytbare lagringsenheder såsom båndstationer og disketter .

Størrelse

Sony udviklet Memory Stick som et proprietært format at arbejde med sine produkter og produkter fra andre virksomheder , der licens til teknologien . Selv om det bruges primært i Sony -produkter , har mere end 300 millioner Memory Sticks blevet solgt på verdensplan ifølge Sony NZ optagemedie og energi gruppeleder Leonard Gildenhuys .

Teorier /Spekulation

På 2010 Consumer Electronics Show i Las Vegas , Sony meddelte , at det var branding sin egen linje af SD-hukommelseskort og tilføje SD støtte til sin nye linje af digitale kameraer . Dette har ført til spekulationer om, at Sony vil udfase Memory Stick format .


Previous:nothing Next:hvordan du henter dvd’er til en computer uden en dvd -drev 

Kommentarer

Code:
change