hvad er filtypen mrk ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-20

Digitale kameraer gemmer billederne du tager og andre data i form af filer på en lagringsenhed kendt som et hukommelseskort. En række filtyper er forbundet med brugen af digitale kameraer , herunder dem, der bruger mrk filendelsen

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker

Funktion

Opbevaret af et digitalt kamera sammen med fotografier , en fil med mrk filtypenavn indeholder data , der definerer i hvilken rækkefølge fotografier skal udskrives . Kameraet har adgang til filen , og bruger det når den er tilsluttet direkte til en printer .

Navn

En fil med filtypenavnet mrk er kendt som en DPOF auto-print orden fil . Typisk mrk filtypen vises i en fil med navnet AUTPRINT. MRK "og er gemt i " MISC " mappe på et digitalt kamera .

Programmer

Selvom mrk filer er typisk ikke beregnet til manuel åbning , kan du adgang og læse indholdet af filerne ved hjælp af en teksteditor software program som Notepad , Wordpad eller TextEdit . Vær forsigtig , når du foretager manuelle ændringer for manuelt åbnede mrk filer , fordi fejl kan forårsage fotografier til at udskrive forkert.


Previous:nothing Next:hvordan du installerer ram i en Dell Latitude d531 bærbar 

Kommentarer

Code:
change