hvordan du foretager fejlfinding hk F300 printere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-24

HP F300 printer er en del af Hewlett Packard All-in- One serien . Det F300 -modellen er designet til udskrivning, fax, kopiering og scanning . Det er den ideelle printer til et hjemmekontor , og kan gøre din virtuelle kontor oplevelse ud som om du rent faktisk arbejder i et fuldt udbygget kontor .

Hvis én ting går galt med printeren , men det er vigtigt at vide, hvordan du foretager fejlfinding og løse problemet . Hardware og software problemer med All-in-One HP F300 kan have negativ indvirkning på printere evne til at udføre en af de fire opgaver . På grund af HP 's kortfattede fejlfinding metoder , er det ikke altid nødvendigt at ringe teknisk support , når der er et problem

Software


1 .
Fjern USB-kablet fra printeren og fra din computer . Åbn en browser og gå til HP Support og Drivere hjemmeside . Under " vælg en opgave og indtast produktnavn /-nummer , " Vælg prik " download drivere og software . " Fra " for produktet " boksen , skal du indtaste modelnummeret på din printer , og klik på dobbelt pilene til højre .
2 .
Geninstaller softwaren fra internettet, hvis du får " Fejl 1311 . " Denne fejl opstår på den oprindelige installation fra den cd, der følger med F300 Printer . Fejlmeddelelsen er " Source fil ikke fundet ( skab ) . Kontroller, at filen findes, og at du kan få adgang til det . "
3 .
Hent de nyeste drivere fra internettet i modsætning til afinstallere og geninstallere , fordi driverne på cd'en er forældet eller beskadiget . Vælg dit operativsystem og klik på Næste . Klik på plus (+ ) tegnet til venstre for drivere og klik på knappen "Download" .

fax


1 .
Kontroller den ene ende af telefonledningen er sluttet til printeren og den anden ende er sikker på telefonstik . Midlertidigt afbryde telefonledningen og stik en arbejdsgruppe telefonen i stikket for at sikre, at du har en klartone . Check telefonnummeret til din fax for at sikre numrene er korrekte .
2 .
Åbn din printer og se efter papirindføring spørgsmål . Kig efter stykker papir eller andre rester , der kan blive hængende i foderet mekanisme . Tør støv og andre fremmedlegemer .
3 .
Power ned i printeren i mindst et minut, tænd for strømmen igen . Genstart printeren løbet af processen med at genstarte din computer . Kontroller Windows Diagnostic Utility hvis genstart og lukker ned virker ikke .

Scanning


1 .
Udskift pæren på scannerens hvis du får nogen resultater eller udskrifter , der er for lyse eller for mørke . Opretholdelse afgift for at erstatte en pære kan være temmelig dyrt , og derfor er afhængig af hvor meget du har betalt for din All-in- One , kan det være mere muligt at købe en anden printer .
2 .
Kontroller, dokumentet er med forsiden nedad på scanneren . Rengør glasset på scanneren med en ren , delvist fugtet køkkenrulle . Brug ikke for meget vand ved rengøring .
3 .
Sluk for strømmen på printeren og genstarte din computer . Kontroller Windows Diagnostic Utility til scanning spørgsmål , ligesom du ville til faxning problemer . Både scanning og kopiering spørgsmål kræver, at du afinstallere og geninstallere driverne til din printer .

udskrivning og kopiering


1 .
Åbn Notesblok , skal du skrive et par ord og udskrive en testside . Hvis testsiden udskrives , er problemet mere med software og er ikke en printmekanisme spørgsmål .
2 .
Udskift blækpatronerne , hvis de er 3-4 måneder gamle . Hvis du ikke har brugt printeren , der ofte , og du har problemer med udskrivning og laver kopier , se at udskifte patronerne som en del af processen til fejlfinding . Hvis patronen er defekt , print skærmen ikoner, der viser hvor meget blæk der er til rådighed , kan ikke være nøjagtig .
3 .
Rens printhovedet . Odd farver og manglende ord eller bogstaver er en indikation af, at
blækpatron er tom eller printhovedet er beskidt . Sørg for, at der er papir og der er ingen papirstop .


Previous:nothing Next:hvordan man kan forlade fejlsikret tilstand på en dell bærbar 

Kommentarer

Code:
change