hvordan du henter dvd’er til en computer uden en dvd -drev

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-17

Hvis du har en computer, der ikke har et dvd -drev , er det stadig muligt at downloade og gemme dine dvd-film til computeren . Den nemmeste måde at gøre dette på er at optage video fra en standard DVD afspilleren til computeren . Dette vil være en analog optagelse af video , så der kunne være et mindre fald i billedkvalitet . Du skal også bruge en smule ekstra hardware til at tilslutte to enheder

Du skal bruge: .
dvd-afspiller
Audio /video .
Kabler .
Video capture-kort.


1 .
Tilslut en dvd- afspiller til computeren via en videooptagelse kortet ved hjælp RCA komposit kabler eller en S-video- kabel med RCA audio kabler. Kortet kan være et internt en installeret i et PCI- slot eller en ekstern bruger en USB -forbindelse .
2 .
Åbn visning software til video capture enhed , som vil omfatte mindst en lille skærm og se en " Optag " knappen .
3 .
Indsæt dvd'en i afspilleren og tænde den . DVD video Billedet vises på anvendelsen opfattelse skærmen, hvis spilleren og hentningskort er tilsluttet korrekt .
4 .
Klik på " Optag "knappen for at starte optagelsen den analoge kopi af DVD video .
5
Stop optagelsen-. ofte med den samme knap-for at hente og gemme en videofil kopi af DVD til computeren. Nogle programmer vil give dig muligheder på hvad man skal gøre ved at stoppe optagelsen , skal du vælge mulighed for at downloade /gemme til en video -afspiller som Windows Media eller QuickTime

gode råd og advarsler

<. br >
  • Du kan også være i stand til at hente optagelse til et videoredigeringsprogram program som Movie Maker eller iMovie . Dette kan give dig mulighed for at redigere optagelsen som du ønsker det .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en printer til en pc uden en parallel port     

    Kommentarer

    Code:
    change