hvordan du installerer Dell Inspiron 4gb ram hukommelse

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-31

Opgradering fleste computer laptops er svært , at du skal tage ud hele sagen fra hinanden . Tilføje eller opgradere RAM , er imidlertid relativt let at gøre . Dell Inspiron bærbare computere har kun et lille panel på bagsiden , der dækker de hukommelsesmoduler . Det gør det muligt for dig at opgradere din bærbare ydeevne , med blot en skruetrækker og noget fritid . Vær sikker på din udskiftning hukommelse er udpeget til din model af Inspiron-nogle ældre modeller vil ikke acceptere den 4- gigabyte-størrelse ( GB ) moduler .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker ( små )
. 4 GB udskiftning hukommelse .


1 .
Vend Inspiron bærbare over , så bunden vender opad . Fjern alle kabler fra enheden og derefter trække på batterilåsen at fjerne batteriet .
2 .
Fjern skruen eller skruerne form panelet centreret på bagsiden af den bærbare computer . Der kan være mere end et panel på bagsiden , men hukommelsen dækning er altid placeret tæt på centrum af den bærbare computer , mens de øvrige paneler er tættere på siderne . Der kan være en eller to skruer, der holder panelet , afhængig af din model Inspiron . Skruerne kan ikke com helt ud , men når du ikke kan skrue dem yderligere , løfte panelet og fjern det.
3 .
Fjern alle RAM , der i øjeblikket er i slot , hvor du ønsker at installere dit 4 GB chip . Hvis stikket allerede er åben , kan du springe dette . Tryk på de to metal faner omkring RAM , og det vil foråret op til omkring en 30- graders vinkel . Træk i RAM til at glide ud af det .
4 .
Skub 4 GB hukommelse modul i det åbne slot på omkring en 30- graders vinkel . Hvis modulet ikke vil glide i pladsen , vend det rundt . Disse moduler er designet til kun at passe på én måde . Når metalkontakterne er helt i sprækken , tryk ned på 4 GB chippen , indtil den side låsene låse det på plads .
5 .
Sæt bagcoveret . Geninstaller batteriet , og udskift eventuelle kabler , du måtte have fjernet .

gode råd og advarsler


  • Før du rører ved computerens komponenter , så sørg for at første røre ved noget metal på jorden at slippe din statisk elektricitet . Statisk elektricitet vil ødelægge disse komponenter.


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan sende og modtage en fax på en pc     

    Kommentarer

    Code:
    change