hvordan du installerer en HP 4200 all-in -one printer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-15

Så længe du installere det ordentligt , vil din HP 4200 Series printer arbejde med næsten hvilken som helst computer til rådighed . Alle HP printer leveres med en installationsdiskette der overfører alle de nødvendige filer til computeren og fører dig gennem konfigurationen . Hvis du ikke har installations disken , kan Windows 7 udtrække et absolut minimum af oplysninger, den har brug for fra USB- forbindelsen fra printeren . Enten installation metode vil have din HP 4200 printer , der er oppe og køre inden for et par minutter .

Installation Disk


1 .
Indsæt installations disk , der fulgte med HP 4200 printer i diskdrev på din computer . Klik på " Kør " når systemet beder om tilladelse til at køre installationsguiden .
2 .
Klik på " Installer " på hovedskærmen . Følg meddelelserne på skærmen for at hente og installere printerdrivere på computeren . Angiv, om du vil installere HP opdateringer automatisk , eller hvis du ønsker at gøre det manuelt . Klik på " Næste ".
3 .
Vælg om du vil installere alle de programmer til rådighed på disken eller hver del separat . Klik på " Næste ". Klik på " Jeg accepterer "for at acceptere HP licensbetingelserne.
4 .
Slut USB- kablet til printeren og din computers USB- port når du bliver bedt af installationsguiden . Klik på " Næste " , når systemet viser den anerkender HP 4200 printer .
5 .
Genstart computeren, når du bliver bedt , og klik på " Finish ", når installationsguiden angiver, at det er gjort. Brug din HP 4200 printer som ønsket .

USB Installation


1 .
Kontroller , at computeren er tilsluttet internettet .
2 .

Tilslut HP 4200 USB -kablet fra porten på bagsiden af printeren til computerens USB- port . Kontroller, at HP 4200 er tændt .
3 .
Klik på " Installer enhedsdrivere "for at begynde at hente og installere printerdrivere på computeren .
4 .

Klik på X , når computeren viser " Dine enheder er klar til brug " i en popup på den nedre , højre hjørne af skærmen . Brug din HP 4200 printer som ønsket .

gode råd og advarsler


 • USB -metoden er hurtigere og kræver mindre udstyr end at installere det via installations-cd'en . Dog vil USB metoden ikke installere nogen af de bundlede printersoftwaren , der følger med printeren.
 • HP har flere forskellige modeller i 4200-serien , som alle varierer lidt i form og funktion . Konsultere den brugervejledning, der fulgte med enheden for specifikke oplysninger om din printer model . Du kan også kontakte HP teknisk support for yderligere hjælp med din 4200 Series printer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan refill blæk i en Epson cx8400   

  Kommentarer

  Code:
  change