hvordan du installerer en eftermarkedet videokort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-14

En verden af computerhardware er en stadig udvikling sted . Nye komponenter bliver frigivet på en utrolig hastighed , og hver enkelt er lysår efter sin forgænger . Et af de hyppigst erstattet komponenter i en computer er skærmkortet . Et eftermarked videokort giver computeren med et helt nyt niveau af grafisk effekt for behandling videoer og programmer . Brug en eftermarkedet grafikkort vil også lette nogle stress fra din computer og frigøre denne beføjelse til andre processer

Åbn Computer


1 .
Sluk computeren og vent til det helt lukket ned.
2 .
Fjern alle kabler fra bagsiden af maskinen og udledning dig af statisk elektricitet ved at røre noget metal .
3 .
Skub dækslet ud over siden af computerens kabinet .
4 .
Find tilgængelige porte på bundkortet , der vil acceptere en eftermarkedet videokort . Der findes tre forskellige typer af havne : PCI , PCI-Express og AGP . PCI-Express giver den mest alsidighed langt , mens PCI er den mest basale udvidelsesstikket.
5 .
Fjern dækslet til ekspansion slot og sæt den til side .

Installation af kortet


1 .
holdning grafikkortet direkte over det krævede slot . Sørg for , at hvis du har en AGP -kort du line det op over AGP -slot og det samme med PCI og PCI Express . Hver slot har sin egen særskilte størrelse , så det vil være klar over , hvori slot kortet skal indsættes .
2 .
Tryk hårdt ned på kortet, indtil det klikker på plads . Der kan eller ikke kan være en plastik låsen , der vil holde kortet på plads . Der kan også være en skrue , som du kan bruge til at holde kortet på plads , hvor du har fjernet den eksterne dækning . Men de fleste kort holdt på plads på deres egne .
3 .
Sæt computerens kabinet dækning og tilslut alle de ledninger . Det er vigtigt at fastgøre skærmkablet til det nye grafikkort for at kunne bruge det .
4 .
Tænd computeren og og indsæt den software , der fulgte med skærmkortet . Denne software vil optimere computerens evne til at bruge det sekundære skærmkort .

gode råd og advarsler


  • Altid udledning dig selv for statisk elektricitet før du arbejder på en computer .


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer blækpatroner i en dell 924 printer     

    Kommentarer

    Code:
    change