hvordan du installerer floppy drev på en 34 pin bånd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-22

Med en lagerkapacitet på kun 1,44 MB pr disk , er en diskettedrev arkaisk som nutidens standarder . Men der er stadig tidspunkter, disketter er ekstremt nyttige . Hvis du har brug for at overføre filer til en ældre computer , der ikke har en USB -port , eller i nogle tilfælde endda en cd-rom -drev , kan en diskette være den eneste holdbare løsning . Installation af et diskettedrev i en computer er en opgave , som de fleste mennesker kan færdiggøre på mindre end en time

Du skal bruge: .
Intern 3
. 5- tommers diskettedrev .
Phillips # 0 eller # 1 skruetrækker .
34- pin diskettedrev data fladkabel .


1 .
Luk computeren ned og magt det ud . Tag alle kabler fra computeren og læg den på en flad , stabil overflade .
2 .
Fjern sag panelet ved at fjerne de to skruer på bagsiden af computeren sagen . Du behøver kun at fjerne den venstre side panel af sagen .
3 .
Find 3,5- tommers diskettedrev bugten på forsiden af din computer . Det meste af tiden , vil der være en plastik panel dækning på forsiden af sagen skal du fjerne . Nå gennem bagsiden af sagen , og skub lågen udad . Det skal bare snap ud af panelet stikkontakten .
4 .
Skub det nye diskettedrev i 3,5- tommers drev bay åbning fra forsiden af sagen. Flugt skruehullerne i drevet kabinet med hullerne på siderne af diskettedrev . Sæt de medfølgende skruer med disketten bare køre ind i hullerne , og spænd dem med en skruetrækker .
5 .
Stik den ene af de strømkabler med en lille strømforsyning stik ind i power- stik stik interface på bagsiden af diskettedrevet. Stikket stikket skal enten være placeret i nederste venstre eller nederste højre hjørne af bagsiden af diskettedrevet.
6 .
Juster stikket benene på den 34- pin diskettedrev kabel med benene på bagsiden af diskettedrevet . Tryk forsigtigt stikket på stifter af diskettedrev . Sæt den anden ende af den 34- pin fladkabel til diskettedrev stikket på bundkortet .
7 .
Fastgør sagen lågen , derefter indsætte og stram skruerne . Stik i alle kabler og tænd for computeren .

gode råd og advarsler


  • I mange tilfælde vil computeren automatisk finde og konfigurere diskettedrev til brug . Dog kan visse computere kræver, at du ind i BIOS setup og sætte diskettedrev i computeren hardware indstillinger. At gøre dette , skal du trykke på "Slet "-tasten , når computeren først starter op .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan fortælle , hvad hastighed CPU fan kører på     

    Kommentarer

    Code:
    change