hvordan du installerer ram i en Dell Latitude d531 bærbar

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-19

Øge effektiviteten af dine Dell D531 Latitude bærbare ved at installere mere RAM -hukommelse . Der er ingen bedre måde at øge den hastighed , som din D531 Latitude buer dit operativsystem og starter programmer. Installation af mere RAM -hukommelse i din Dell- bærbare vil også give dig mulighed for at åbne og flere applikationer og programmer på samme tid . Dette giver dig mulighed for at multitaske bedre og blive mere produktive .

Installation RAM hukommelse i en Dell Latitude D5 31 laptop er nemt , og noget de fleste mennesker kan gøre i løbet af få minutter.

Du skal bruge :
Phillips # 0 skruetrækker
. Skruetrækker .
Scribe .
DDR2 PC2 -5300 SDRAM eller DDR2 PC2 -6400 SDRAM SODIMM hukommelsesmodul .
Anti-statisk armbånd .

Memory under tastaturet


1 .
Sluk din bærbare computer og lukke den ned . Afbryde AC adapteren samt alle andre kabler er knyttet til din D5 31 breddegrad laptop ( dvs. et eksternt tastatur , mus eller en ekstern skærm ) .
2 .
Find de små led på højre side af hængseldækslet . Brug en skriftklog , og en skruetrækker til at lirke hængseldækslet og fjern det .
3 .
Fjern de tre skruer øverst på tastaturet med stjerneskruetrækker . Løft op på tastaturet , så du kan få adgang til stikket kablet . Fjern tilslutningskabel og tastaturet fra den bærbare computer .
4 .
Ground dig selv ved en rørende en metal -stik inde i computeren med en af dine bare hænder . Dette vil bidrage til at forhindre elektrostatisk afladning inde i computeren .
5 .
Find hukommelsespladsen. Hvis du udskifter et hukommelsesmodul , skal du fjerne det aktuelle modul ved at trykke fastgørelsesklemmerne udad . Så , løft op på hukommelsesmodulet og løftet ud af holderen.
6 .
Flugt lille hak på det nye hukommelsesmodul med hakket i hukommelsen slot . Sæt det nye modul helt ind i slotten og holde det på omkring en 30 til 45 graders vinkel . Pivot modulet nedad , indtil det klikker på plads .
7 .
Sæt tastaturet og hængseldækslet . Indsæt batteriet og AC -adapter . Start din computer som du normalt ville .

Installere hukommelse i sprækken på bunden af enheden


1 .
Sluk din bærbar Dell-computer og lukke den ned . Fjern batteriet , og afbryde AC adapteren . Fjern eventuelle andre kabler er tilsluttet den bærbare computer .
2 .
Vip Latitude D531 laptop over , så det vender bunden opad . Find dækslet til hukommelsesporten og brug stjerneskruetrækker til at fjerne holdeskruen . Sæt dækslet til hukommelsesporten side .
3 .
Fjern det aktuelle modul , hvis man er til stede .
4 .
Installer den nye hukommelsesmodul ved at justere hakket på kontakt kanten af modulet med hakket i hukommelsen slot . Sæt det nye modul i stikket på en 45- graders vinkel . Så , pivot det nye modul nedad, indtil det låser og klikker på plads .
5 .
Sæt dækslet til hukommelsesporten og holdeskruen . Indsæt batteriet , og tilslut AC -adapteren . Tilslut alle andre kabler til computeren og tænde den igen .

gode råd og advarsler


 • Brug kun certificerede Dell bærbar hukommelse til den bedste ydeevne.
 • altid bære en anti-statisk håndledsstrop , før du installerer hukommelse i din bærbar Dell-computer for at undgå eventuelle i elektrostatisk udladning , som kan beskadige komponenterne i computeren .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan brænde bin / cue til en dvd   

  Kommentarer

  Code:
  change