hvordan du tilføjer en cd-brænder

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-18

Tilføjelse af en CD-brænder , eller brænder , at din computer er en meget enkel og grundlæggende opgave , der ikke kræver at du er en it- specialist . Når du åbner din computer tilfældet, kan du blive forvirret af mængden af kabler og ledninger går fra et sted til et andet . Men hvis du bare holde øje med , hvad du afbryde og hvordan det er forbundet til cd-drevet du vil fjerne og udskifte med en CD-brænder , så vil du være god til at gå . Bemærk, at du ikke blot ønsker at tilføje forfatter og holde drevet , da forfatteren vil være i stand til at spille diske lige så godt, som det kan skrive på dem .

Du skal bruge:
cd-brænder


1
Fjern tårnets sidepanel med en Phillips skruetrækker til at fjerne skruerne i panelet på plads . .
2 .
Afinstaller cd -drevet , der aktuelt er installeret på computeren . I nogle tilfælde kan du have plads til at installere din brænder uden at fjerne CD-afspilleren .
3 .
Drej cd brænder , at du vil installere rundt, så du kan tage et godt kig på bagsiden af drevet .
4 .
Vælg " Master " udvælgelse på jumper af cd-brænder . Jumperen er tredje afsnit fra venstre side af cd-brænder , hvis du kigger på det bagfra . Du kan vælge " Slave ", hvis du holder din cd -afspiller installeret .
5 .
Isæt cd'en skriveren i samme slot du har fjernet den cd-drevet fra .
6 .
Slut IDE -kablet til bagsiden af cd- brænder ved hjælp af " Master " -stik til at tilslutte den . IDE- kablet er den lange , magre fladkabel , der er tilsluttet til bundkortet og har to mulige forbindelser til CD brænder : Master og Slave .
7 .
Luk computeren tilbage op ved at udskifte siden panelet og installere noget software , der fulgte med din CD-brænder i computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man får en printspooleren arbejdsgruppe 

Kommentarer

Code:
change