hvordan du tilføjer en ekstra harddisk i xp

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-23

Hvis du ofte kopiere cd'er til din computer eller downloade store filer fra internettet , kan du opleve, at din eksisterende harddisk ikke har nok plads til at lagre alle dine data . Installation af en sekundær harddisk giver dig ekstra plads til at installere flere programmer uden at skulle slette nogen af dine eksisterende filer . Installation af en ekstra harddisk i Windows XP består af fysisk indsætte drevet i computeren og ændre en indstilling i operativsystemet

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. SATA eller IDE -kabel .
Harddisk.


1 .
Kontroller computerens dokumentation for at se om det har en IDE eller SATA bundkort forbindelse . Lukke Windows XP og fjerne alle computerens tilsluttede kabler .
2 .
Sæt computerens kabinet på et stabilt underlag og forsigtigt lægge det på sin side , så dækslet er let tilgængeligt . Fjern de to skruer på bagsiden slutningen af dækslet med en stjerneskruetrækker .
3 .
Skub panelet forsigtigt ned for at låse sine metalkanter og skub panelet ud af computeren sagen . Find det nuværende harddisk med Windows XP , som er fastsat i en af de rektangulære metal drevpladser nær den forreste ende af sagen .
4 .
Skub den nye harddisk i den første tilgængelige drevbås under de nuværende harddisk. Sikre slutningen af drevet med de to stik havne står over for i sagen og er synlige .
5 .
Sæt skruer, der fulgte med den nye harddisk til at holde det til drevet bugten . Find den metal strømforsyning , som er placeret i øverste bagerste ende af sagen .
6 .
Følg række kabler ud af strømforsyningen og finde ét kabel , der ikke er i brug . Fastgør ubrugte strømforsyningskablet til strømforsyningen på bagsiden ende af den nye harddisk .
7 .
Find den flade SATA kabel til den bagerste ende af den gamle harddisk Hvis din computer har en SATA- forbindelse . Følg kablet til SATA bundkort havne for at finde havnene . Sæt en ny SATA kabel i SATA stik på bagsiden af den nye harddisk og vedhæft den anden ende til den tilsvarende bundkort havnen .
8 .
Find båndet stil IDE -kablet til bagsiden af den gamle harddisk , hvis din computer bruger en IDE tilslutning . Følg kablet , indtil du finder den sekundære plastik stikket på midten af kablet . Sæt det sekundære stikket i IDE-port på bagsiden af den nye harddisk .
9 .
Saml computerens sidepanel og tilslutte de kabler, du fjernede . Tænd computeren og vent til Windows XP til at indlæse .
10 .
Åbn " Start " menuen og vælg " Kør . " Type " compmgmt. msc " og klik på " Enter ". Klik på " Diskhåndtering "valgmulighed i den venstre ende af vinduet .
11 .
Højreklik på det drevbogstav for nye harddisk og vælge " Initialiser ". Følg anvisningerne på skærmen for at initialisere det nye drev i Windows XP .

gode råd og advarsler


 • Visse computerens kabinet modeller bruge en trykknap lås eller en fingerskrue i stedet for Phillips skruer . Enten tryk på knappen eller dreje skruen mod uret og skub panelet af sagen.
 • Hvis du installerer en IDE -harddisk , skal du også indstille jumperstikben på bagsiden af drevet til " Slave "-indstillingen . Læs drevets manual for at se, hvilke særlige konfiguration den bruger til at betegne " Slave " indstilling , da det varierer fra model til model .
 • Hvis du bare bruger det andet drev for mere lagerplads , behøver du ikke at installere et operativsystem på det. Hvis du ønsker at have to styresystemer på din computer , såsom Windows 7 og Windows XP , indsætte installationsdisken til operativsystemet i diskdrevet , og genstart computeren . Følg anvisningerne på skærmen , og angive den anden harddisk , som det sted, til at installere operativsystemet .
 • Det sekundære stikket på IDE kablet måske allerede i brug af et andet drev . I dette tilfælde , købe et nyt IDE kabel og køre det fra bagsiden af den nye harddisk til IDE-port på bundkortet .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave den mægtige mus trackball   

  Kommentarer

  Code:
  change