hvordan du udskifter skrivebordet hukommelse

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-15

Udskiftning af dit skrivebord hukommelse kan betyde ¨¦n af to ting . Enten er man forsøger at øge den samlede mængde hukommelse din computer har , eller den aktuelt installeret hukommelse er holdt op med at fungere korrekt . Uanset hvad, vil installere RAM i en stationær computer sikre, at computeren fungerer korrekt . Installation af mere RAM på dit skrivebord , vil øge den samlede hastigheden på computeren og giver dig mulighed for at køre flere applikationer samtidig

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker for nogle computermodeller .

Fjern den gamle RAM


1 .
Power ned din computer og afmonter alle kabler .
2 .

Tag siden af computeren sag , der giver adgang til bundkortet . I nogle modeller er sidepanelet sikret med Phillips-skruer .
3 .
Decharge selv om enhver statisk elektricitet ved at røre ved noget metal , der ikke på eller inden i computeren . En statisk elektricitet kan forårsage skade på computerens komponenter . Bære en anti-statisk armbånd , hvis du har en .
4 .
Find det nuværende RAM installeret på computeren . RAM er ca 3 til 4 inches i længden og ca 1 cm høje . De vil blive hængende vinkelret ind i bundkortet .
5 .
Slip plast hægter på begge sider af hvert stykke af de RAM strip for at skubbe det fra dets omgivelser.
6 .
Fjern hvert stykke RAM og sæt den til side . Hvis du er usikker på , hvad slags RAM du skal udskifte din gamle RAM , find etiketten på den gamle RAM til type og størrelse .

Installation af den nye RAM


1 .
Tag den nye RAM ud af emballagen .
2 .
Find RAM slots på bundkortet og sørg for , at plast hægter er indstillet til den åbne position .

3 .
Line den nye RAM op med åbningen. Hvert stykke af RAM vil have en lille hak i bunden omkring en tomme i fra den ene side . Der vil være en tilsvarende hak på RAM slot , som vil hjælpe dig line RAM op .
4 .
Tryk RAM forsigtigt ind i åbningen . Sørg for at skubbe RAM lige ned i åbningen. Den plastiske spænder vil smække og hold RAM på plads . Tving aldrig RAM på plads . Hvis det føles som om det ikke kommer til at passe , så tag den ud og sørg for at have det foret op ordentligt . Hvis det stadig ikke passer , kan du have den forkerte type RAM .
5 .
låget på computerens kabinet og stik i computeren . Når du tænder din computer , vil den automatisk finde den nye RAM .

gode råd og advarsler


  • Installer den nye RAM , mens stående på en overflade , bortset fra gulvtæppet.


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre data fra en gammel pc     

    Kommentarer

    Code:
    change