hvordan man bruger Aircard på en pc

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-18

Aircards bruges til at forbinde din computer til internettet ved hjælp af trådløse forbindelser . Disse kort forbindelse til computeren via USB- kortet til at tillade internetforbindelse. Denne forbindelse er etableret på forskellige måder afhængig af kortet og tjenesteudbyderen. Nogle kort bruge ekstra software for at oprette forbindelse til internettet , mens andre blot har brug for at være sat i , og tilslut via webbrowseren på computeren . Dem, der bruger software kommer med en disk eller har softwaren forudinstalleret på enheden og kører , når kortet er sat i USB-stikket .
1 .
Indsæt installations-cd'en , hvis man er leveret . Hvis der ikke CD var inkluderet , så sætte din Aircard til en USB slot på din computer .
2 .
Vælg " Next " i software installationsguiden . Hvis guiden ikke starter automatisk, det kan tilgås ved at vælge " Min Computer ", " applaunch. exe . "
3 .
Klik på " Jeg accepterer " for at betingelserne for anvendelse .

4 .
Klik på " Næste " og fuldføre installationsguiden .
5 .
Klik på " Connect ", når du bliver bedt om af de afsluttede Connection Manager.

gode råd og advarsler


  • Ikke alle aircards kræver yderligere software for at oprette forbindelse til internettet. I de tilfælde, hvor kortet ikke har ekstra software , skal du blot tilslutte kortet og brug .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan sende en pc til en tv     

    Kommentarer

    Code:
    change