hvordan man bruger en Logitech Cordless optisk mus

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-25

Logitech Cordless Optical Mouse enheder er en smule mere kompliceret end den hårde-kabel , bold og hjul-type mus . Det trådløse funktionalitet betyder, at de har brug for batterier , tænde og slukke , og ingen radiointerferens . Det optiske element kræver en vis form for overflade . Den opadrettede er , at optiske enheder ikke behøver regelmæssig rengøring ligesom de ældre bolden og musehjulet --- og der er ingen musemåtte eller ledning til forstyrre din bordplads

Du skal bruge: .
2 AA batterier
Træ eller plast overflade skrivebord .


1 .
Fjern batteridækslet og indsæt batterierne i musen . Kontroller, om polaritet . Både batterier og musen vil have plus og minus ikoner . Tænd mus med kontakten .
2 .
Sæt modtageren enhed , der fulgte med musen ind i et ekstra USB-stik på computeren . Brug et slot , der er på computeren i stedet for en hub for at fjerne eventuelle problemer . Hvis du bruger en hub , sørg for at det er drevet . Følg eventuelle på-skærmen for at installere drivere eller parre musen med computeren .
3 .
Indsæt den disk, der fulgte med musen ind i computerens drev , og følg alle anvisningerne , der vises på skærmen .
4 .

Flyt musen rundt på bordet , som du ville en kabelforbundet , nonoptical mus . Du vil se markøren bevæger sig på skærmen . Du skal dog ikke bruge en glas-eller spejlvendt skrivebord fordi overvejelser vil forvirre optiske kortlægning , der skal finde sted. Må ikke bruge et skrivebord med dyb korn . Hertil kommer, at ikke placere musen på en metal skrivebord , da metal kan skabe interferens med den trådløse radio funktionalitet .


Previous:nothing Next:Sådan kører Compaq opsving disk 

Kommentarer

Code:
change