hvordan man en bruger koreansk tastatur

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-10

Koreansk tastaturer er populære blandt nogle computerbrugere . Mange koreanske tastaturer tilbyde features såsom farvede back-belysning , ekstra funktionstaster , eller specialiseret nøgle layout . De fleste koreanske tastaturer tilbyder muligheden for at skrive ved hjælp af både den Hangul alfabetet , bruges til at skrive koreansk , og det romerske alfabet , der bruges til at skrive på engelsk . Dette opnås ved at have hver tast tjener flere formål , som kan være forvirrende at en første-gang bruger . Ved hjælp af en koreansk tastatur er faktisk ret enkelt og det bør kun tage et par minutter til at sætte dig ind .
1 .
Slut koreanske tastatur til din computers USB eller PS /2 Serial port .
2 .

Power up din computer .
3 .
Åbn et tekstbehandlingsprogram som Word eller Notesblok til at teste tastaturet . Du skal muligvis installere yderligere drivere , sprogstøtte , eller software for at opnå fuld funktionalitet . Prøv at skrive ved hjælp af et par bogstaver , test det numeriske tastatur og funktionstaster så godt. Hvis din computer ikke umiddelbart genkender dit input, er tasterne forkert kortlagt , eller hvis du ikke kan vise Hangul bogstaver , skal du installere koreansk sprog.
4 .
Åbn Start Menu , og vælg derefter Kontrolpanel . Fra Control Panel , vælg " Regioner og sprog . " Klik på fanebladet " Tastatur og sprog " , og find knappen " Tilføj " ud for "Ændring Keyboard " valgmulighed vinduet . Klik på denne knap og vælg " koreansk "fra listen af viste sprog . Fra den koreanske sub-menu, fremhæve optioner " Keyboard " og " Microsoft IME , " og derefter klikke på knappen " Anvend "for at gemme dine ændringer . Dette vil tilføje Hangul tegnunderstøttelsestype til din computer og giver dig mulighed for at rette skrive ved hjælp af en koreansk tastatur .
5 .
Tryk Ha /En nøgle til at skifte mellem Hangul og engelsk input . Denne nøgle er normalt placeret ved siden af mellemrumstasten , men kan være et andet sted afhængigt af modellen af tastatur, du ejer .
6 .
Brug " Shift " -knappen for at skifte mellem tegn på taster, byder den på flere tegn . Generelt den øverste række af taster vil have to Hangul tegn forbundet med hver tast .
7 .
Placer tekstmarkøren til højre for en blok af Hangul tekst , og tryk på F8 for at konvertere det til Hanja tegn . Hanja er ideografiske symboler, der repræsenterer hele ord eller begreber . De er lånt fra kinesisk og blev brugt før vedtagelsen af Hangul alfabetet . Disse symboler er stadig blandes i skriftsprog , så at kunne bruge dem , mens læring er et værdifuldt aktiv . Vær opmærksom på , at ikke alle ord vil have en Hanja tilsvarende .
8 .
Placer tekstmarkøren til højre for en Hanja tegn, og tryk " F7 " for at konvertere ord til Hangul karakterer . Dette kan være nyttigt for at lære betydningen eller udtalen af komplekse Hanja tegn . Med lidt øvelse , skal du være i stand til at bruge koreanske tastatur med lethed til både engelsk og koreansk skrive .


Previous:nothing Next:hvordan man kan se forskel mellem Eide og SATA -harddiske 

Kommentarer

Code:
change