hvordan man finder en god bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-16

Køb en bærbar behøver ikke at være en skræmmende eller hektisk proces . Ved at anerkende nøglefaktorer , såsom hvad du er villig til at bruge , og hvad du skal bruge den bærbare computer for , brugte tid på at finde en passende model kan blive stærkt reduceret. Som med mange langvarige produkter , er forskning vigtigt at vælge den rigtige bærbare computer for dig og dine behov
1 .
vide , hvad du skal bruge din bærbare computer til . Er det for fornøjelsens skyld , forretning eller spil ? Vil det forblive stationær eller rejser med dig ? Hvis den bærbare computer vil rejse en masse , kan det være bedst at finde en let en med en mindre skærmstørrelse og god batterilevetid . Avid gamere og filmelskere vil have en med en større skærmstørrelse og masser af harddiskplads til lagring af data .
2 .
Anerkend , hvad du er villig til at bruge . Detailhandel hjemmesider som Best Buy. com indsnævre denne ned i intervaller for dig . For eksempel kan du søge efter noget " mindre end $ 600 " op til "$ 1. 800 og op. " Du kan komme på tværs af en bærbar computer , der er ude af din prisklasse , men det er vigtigt ikke at overforbrug , hvis de dyrere modellens funktioner ikke til din fordel .
3 .
Erkend , at hvad dine venner og familie har måske ikke den rigtige for dig . Nogle mennesker foretrækker mindre bærbare computere, som netbook , mens du kan finde en større desktop udskiftning fungerer bedst for dig .
4 .
Forskning bedømmelserne på autoritative websteder såsom CNET , LaptopLogic eller PCWorld. com . Disse hjemmesider har hundredvis af sider med anmeldelser , der kan indsnævres efter vægt og størrelse , pris , producent og hukommelse og harddisk størrelse . Du kan også søge hver hjemmeside for deres bedste bedømmelse bærbare computere.
5 .
Besøg en stor forhandler som Best Buy . Bed om hjælp med eventuelle spørgsmål, du har, såsom : " Hvad er nogle gode modeller til gaming ? " eller " Hvad er nogle forskelle mellem modeller, er $ 200 forskellige i priser ? "
6 .
Test bærbare ud i butikken . Den ene model kan se bedre online , men en anden kan føle sig bedre , når du bruger den .

gode råd og advarsler


 • Eksterne harddiske er til rådighed, hvis en bestemt bærbar du kan lide , ikke har tilstrækkelig hukommelse .
 • Nogle forhandlere kan forsøge at få dig til at bruge flere ved at kaste i en taske eller andre produkter . Hvis du ikke har råd til det og ikke se fordelen , så skal du ikke købe det . Du kan altid gå tilbage senere .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer ram på lg bærbar   

  Kommentarer

  Code:
  change