hvordan man installere en backup SATA II harddisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-26

Når du tilføjer i en backup SATA 2 harddisk, du vil have den fordel, at ekstra lagerplads og et område til at sikkerhedskopiere vigtige dokumenter til opbevaring . SATA 2 er den anden revision af SATA interface , der kan overføre op til 3 gigabytes per sekund . I modsætning til IDE -drev , ikke en SATA -harddisk behøver ikke at bruge jumpere under installationen , at fjerne en forvirrende del af installationsprocessen

Du skal bruge: .
SATA II -drev


1 .
Sluk computeren og tag det fra magten. Det beskytter computerens komponenter og dig selv fra elektrisk udladning .
2 .
Få inde i din computer tårn ved at fjerne det ydre tilfælde dække . De fleste tilfælde dækker fjernes ved at glide hele dækker , glide et sidepanel eller skrue 2-4 skruer på bagsiden af sagen for at få adgang til tårnet .
3 .
Skub SATA II -drev ind i drevbåsen beliggende nær den forreste del af sagen . Hvis du har svært ved at finde drev kigge efter din primære harddisk og finde drevet montering området .
4 .
Find en åben SATA kabel på dit bundkort . SATA kabel er normalt lys rød med sorte stik . Kig på din anden harddisk og kablerne er knyttet til det , hvis du er usikker , hvis du har det rigtige kabel .
5 .
Sæt SATA -kablet i SATA- interface slot på harddisken . Dette er normalt holder til venstre . SATA kabler er indtastet , så du ikke kan indsætte det på en forkert måde . Hvis den første orientering ikke glider i vend det og prøve det den anden vej .
6 .
Find en tom strømstik og skub det ind i interface slot til højre. Hvis du ikke kan finde strømstik følge kablerne stikker ud fra bagsiden af strømforsyningen , indtil du finder en løs ¨¦n. Sætte sagen på plads igen og tænd din computer . Windows registrerer automatisk din nye SATA II -harddisk .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en bærbar computer Hardrive 

Kommentarer

Code:
change