hvordan man installere en trådløs enhed

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-04

De fleste trådløse enheder er drevet af Bluetooth -teknologi , så installation af mange kræver kun , at de skal " parres "til en computer . Før du begynder at installere en trådløs enhed , skal du sørge for , at computeren er Bluetooth-kompatibel , og at dit system krav opfylder eller overgår anbefalinger til enheden . Sørg også for , at batterierne er installeret i enheden , eller at det er fuldt opladet
1 .
Åbn " Bluetooth " option vindue på din computer . Det findes under " Programmer "og derefter " Tjenester " i Start -menuen i Windows . Hvis du har en Mac , skal du gå til " System Preferences "og klik på Bluetooth -ikonet .
2 .
Klik på " Start " i Windows eller " Slå Bluetooth " på en Mac , så Bluetooth -modtageren i computeren .
3 .
Tænd din trådløse enhed og sørg for at det er søgbare i henhold til fabrikantens anvisninger . For trådløse tastaturer , bare normalt en knap der skal skubbes . Til mobiltelefoner , kan du nødt til at navigere gennem menupunkterne for at aktivere Bluetooth .
4 .
Indtast en adgangskode , hvis det er nødvendigt . Visse enheder vil vise en fire-cifret kode , der skal indtastes når du bliver spurgt af din computer . Grundlæggende udstyr såsom en trådløs mus normalt ikke brug for en adgangskode .
5 .
Vent til enheden til at synkronisere med computeren . Et pop-up vindue vil fremkomme , eller enhedens navn vil blive vist i Bluetooth vindue, når enheden er klar til brug .

gode råd og advarsler


 • Når enheden er parret , vil det automatisk forbindelse til din computer , når signalet er inden for rækkevidde .
 • Bluetooth tegne en masse batteristrøm , hvis du bruger det på en bærbar computer . Hvis du slår Bluetooth fra for at spare på strømmen , skal du huske at tænde den igen , hvis du vil synkronisere din trådløse enheder senere .


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger s - video på en desktop computer   

  Kommentarer

  Code:
  change