hvordan man installere en trådløs printer server

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-28

Administrere alle dine udskriftsjob via dit trådløse netværk ved at installere en trådløs printer server . Printservere fungerer som en buffer mellem netværksprinteren og dine forskellige netværk computere . Når du udskriver , vil serveren gemme og udskrive alle udskriftsjob , så de enkelte computere på netværket der frigøres til at udføre andre funktioner . Trådløse printservere kan knyttes til et trådløst netværk og service flere computere . At installere en printerserver , sørg for at det lever op til systemkravene for computere og printer .
1 .
Find dit trådløse netværk adgangskode oplysninger . Dette omfatter din kanal nummer og WAP-eller WEP adgangskode, du brugte da du oprettede din trådløse router .
2 .
Tilslut kun den trådløse printerserver til din trådløse router med et Ethernet- kabel , men don 't stik i printserveren .
3 .
Tænd netværksprinter på , hvis det ikke allerede er . Når printeren er fuldt tændt og tilsluttet netværket , skal du sætte printserveren i.
4 .
Kør installations-cd'en , der fulgte med din trådløse printerserver . Din computer vil automatisk køre en konfiguration guiden , så du kan oprette dine sikkerhedsindstillinger.
5 .
Indtast det trådløse netværk password når du bliver bedt af guiden . Efter de konfigurationer er blevet indstillet, køre printernetkortet driverinstallationen guiden ud installations-cd'en .
6 .
Kontroller at se, om printerserveren er opført i dine tilgængelige printer liste . Gør dette ved at åbne et dokument og klikke på " Print ". Du skal være i stand til at vælge den print server som en mulighed .
7 .
Fjern Ethernet- kabel, der forbinder printernetkortet til den trådløse router . Udskriv en prøve dokument .
8 .
Installer printernetkortet driveren på alle andre computere i netværket . Driveren tillader computeren at " tale med "print serveren, så uden at det vil du ikke være i stand til at udskrive .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en ekstern cd rom 

Kommentarer

Code:
change