hvordan man kan foretage fejlfinding af Microsoft Wireless Laser Mouse 7000

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-27

Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 kan være et nyttigt tilbehør til din computeroplevelse . En trådløs mus eliminerer besværet med ledninger og uoverensstemmelser , der plager den traditionelle computermus , men kan bringe sin egne problemer . Fejlfinding en Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 er enkel , men du bør tjekke hver komponent at indkredse kilden til problemet
1 .
Tryk på " knappen med stjernen symbol ", mens nysgerrige op topdækslet af musen krop at udskifte batterierne . Hvis batterierne har magt , LED på undersiden af musen lyser .
2 .
Sæt modtageren komponent i en åben og arbejder USB-port på computeren . Din computer bør gøre en støj , når modtageren er tilsluttet , og systemet bakke vil vise , at du har tilsluttet ny hardware . Nogle USB -porte er muligvis ikke kompatible , så det er vigtigt at forsøge flere havne for at finde en , der virker .
3 .
Tryk og hold " connect " knapperne på undersiden af musen og på modtageren i flere sekunder for at opdatere forbindelsen . En afbrudt forbindelsen vil forårsage rykvise eller usammenhængende på skærmen resultater af Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 .


Previous:nothing Next:hvordan man slår en usb printer til en trådløs printer 

Kommentarer

Code:
change