hvordan man kan justere blækpatroner til HP-printere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-05

Med dagens printere , er at tilpasse en blækpatron ikke en opgave , der skal gøres manuelt . Printere sig normalt kalibrerer blækpatronerne , når du har valgt en kalibrerings-og indstillingsudstyr funktion . HP har et stort udvalg af printere kan købes , så der er flere forskellige måder at justere en blækpatron . Men der er én måde , via computerens skrivebord , som vil arbejde på alle mærker af HP printere

Windows


1 .
Føj papir til printeren bakken . Dette vil blive anvendt til at teste justeringen af blækpatronerne .
2 .
Klik på " Start " knappen nederst til venstre på skrivebordet på din computer . I Start-menuen , klik på " Programmer " og derefter finde din printer mappen og åbne den . Klik på " Toolbox " i din printer mappen .
3 .
Klik på " Printer -tjenester " i værktøjskassen vinduet . Klik derefter på " Juster blækpatroner . " Instruktionerne på skærmen vises . Følg disse instruktioner for at justere patronerne og udskrive en testside .

Macintosh


1 .
Føj papir til printeren bakken .
2 .
Højreklik på printerikonet og klik på " HP Inkjet Utility . "
3 .
Klik på " Kalibrer . " Klik derefter på " Juster ". Dette vil bringe patroner og udskrive en testside .

gode råd og advarsler


  • Du kan også justere blækpatronen lige fra frontpanelet af printeren vises på nogle modeller ved at vælge menuen og rulle til " Juster printpatroner " feature og klikke på " OK . " Igen , dette er kun på nogle HP modeller .


  • Previous:nothing Next:hvordan du bruger kalenderen på æble IPAD     

    Kommentarer

    Code:
    change