hvordan man kan kontrollere en usb for en virus

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-20

Computervirus kan spredes fra computer til computer ved hjælp af et USB- drev . Inficerede USB -drev sprede virus gennem AutoRun funktion, der er aktiveret på mange computere . Autorun -funktionen starter automatisk , når computeren registrerer , at USB- drev er blevet indsat i USB-porten og den virus, der er på USB drev derefter spredes til computeren . Der er nogle nemme trin til at tage for at sikre , at din USB- drev ikke er inficeret med virus

Du skal bruge: .
Anti-virus program .


1 .
Deaktiver autoplay . I Windows Vista , klik på " Start " og vælg " Kontrolpanel ". Gå til " Hardware og lyd "og vælg" autoplay ". Fjern markeringen i feltet " Brug autoplay for alle medier og enheder . " Klik på " Gem " nederst på siden.
2 .
Sæt USB stick i computeren . Hvis du ikke har slukket Autoplay og autospil kommer op på skærmen , klik på " Annuller ". Må ikke køre autoplay .
3 .
Klik på " Start ". I søgefeltet , "type " CMD "og tryk Enter . " En kommandoprompt vil blive vist
4
Skriv drevbogstavet for USB- drev og tryk på . " Enter " Drevbogstavet vil skifte til noget fra . C: \ Brugere \ til H : . " . Enter " , alt efter hvad dit drevbogstav er
5
Skriv " dir /w /a ", og tryk på Dette vil bringe en mappe liste over de filer, der . på dit USB-drev Look at se , om nogen af følgende er opført i kataloget listen : . " Autorun. inf "," Ravmon. exe "," New Folder. exe "," svchost. exe "eller " Heap41a " Hvis nogen af disse er til stede , USB -drev er mere end sandsynligt smittet , og virus bliver nødt til at blive fjernet fra USB- drev .

gode råd og advarsler


 • Brug ikke den samme USB -drev til både personlige og forretningsmæssige .
 • Brug ikke en USB- drev , der er findes på jorden eller givet til dig af nogen, du ikke kender . Det kunne være inficeret med virus .
 • Afvikling af et anti-virus program på USB- drev vil også fortælle dig , om drevet er smittet eller ej.
 • Hvis du er i tvivl om brug af kommandoprompter , har en ven, som er fortrolig med programmering at gøre dette for dig .


 • Previous:nothing Next:hvordan man slår en bærbar harddisk til en ekstern harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change