hvordan man kan kopiere filer til en memory stick

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-11

En memory stick er en lille bærbar lagerenhed , der giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere filer og transportere dem fra en computer til en anden . Memory sticks er lettere at bære rundt på end eksterne harddiske og mere effektivt end at bruge flere disketter eller cd'er til at gemme data . Kopiering af filer til en memory stick er en simpel proces
1 .
Sæt memory stick i USB- porten på din computer og vent på, at computeren automatisk installere driveren til memory stick .
2 .
Åbn filer på memory stick ved at vælge " Åbn mappe for at vise filer " fra pop-op-menuen og klikke på " OK " knappen . Hvis computeren ikke udgør en pop-up -menuen , skal du klikke på " Start " knappen på computerens skrivebord og vælg "Denne Computer ". Dobbeltklik på ikonet for memory stick under " Enheder til flytbare medier "menu .
3 .
Åbn placeringen af den fil eller mappe , du vil kopiere , såsom "Min Dokumenter. " Rul til den fil eller mappe, du vil kopiere til memory stick . Klik på den fil eller mappe ved at holde venstre museknap nede og træk elementet til memory stick vinduet . Slip museknappen . Filerne vil kopiere automatisk .
4 .
Gentag trin 3 for hver fil eller mappe , du vil kopiere til memory stick .
5 .

Find ikonet med en grøn pil i den nederste proceslinjen på din computer . Tryk på pilen ved siden af ikonet menu til at afsløre de skjulte ikoner , hvis ikonet ikke er til stede .
6 .
Flyt musemarkøren hen over ikonet med den grønne pil . Klik på " Sikker fjernelse af hardware " fra pop-up-menuen og derefter klikke på "Sikker fjernelse af USB Mass Storage Device ".
7 .
Tag memory stick fra USB -porten .

gode råd og advarsler


 • Vent til computeren for at afslutte kopiere filer, før du fjerner memory stick . Vil computeren automatisk lukke kopiere filer pop-up at lade dig vide det er færdigt .
 • Tag aldrig memory stick fra computeren uden at vælge Sikker fjernelse af hardware valg, da dette kan forårsage skade på filerne på memory stick .


 • Previous:nothing Next:hvordan man en bruger koreansk tastatur   

  Kommentarer

  Code:
  change