hvordan man kan overføre Microsoft Office-filer til og fra din IPAD

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-17

Med iWorks app suite for IPAD , er Apple gør det utrolig nemt at se , redigere og overføre Microsoft Office- filer mellem din IPAD og enten en Mac eller en PC . Du er nødt til at købe hver af de apps individuelt , en lille pris at betale for den bekvemmelighed i visning og redigering af vigtige dokumenter hvor som helst , når som helst . Sider app er kompatibelt med Microsoft Word, Numbers app er kompatibelt med Microsoft Excel og Keynote app er kompatibelt med Microsoft PowerPoint . Det er en fantastisk måde at afslutte en sidste -øjebliks- hjemmeopgave eller finjustere en stor præsentation .

Du skal bruge:
Apple iPad
. iWork apps .

Flyt Microsoft Office filer fra din computer til din IPAD


1 .
Slut iPad til computeren vha. USB- kablet , der fulgte med din iPad . Åbn iTunes .
2 .
Vælg din IPAD fra under "Devices " kategori på venstre side af skærmen . Vælg " Apps " fanen og flytte ned på skærmen , indtil du ser " fildeling " .
3 .
Klik på navnet på det program, du vil bruge til at åbne din Microsoft Office- fil . For eksempel , skal du vælge " Sider "for at se og redigere en Microsoft Word- fil , " Numbers " for en Microsoft Excel -fil og " Keynote "for en PowerPoint -fil . Vælg den iWork app, der svarer til den fil, du ønsker at importere , og klik på "Tilføj " .
4 .
Vælg den fil, du vil importere fra den dialogboks, der popper op og klik på " Vælg " . Den fil , du lige har importeret vises i " Dokumenter " boksen til højre for din iWork app liste .
5 .
Tag iPad fra din computer , skal du vælge iWork app , der svarer til den fil, du lige har importeret og vælg " Mine dokumenter /regneark /Præsentationer " . Tryk på mappen ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen . Vælg Microsoft Office -fil , som du ønsker at importere .

Flyt Microsoft Office filer fra din IPAD til din computer


1 .
Vælg den iWork app, der svarer til Microsoft Office- fil, som du ønsker at overføre fra din iPad til din computer . Vælg " Mine Dokumenter /regneark /Præsentationer " .
2 .
Rul gennem filerne , indtil du finder Microsoft Office- fil , som du ønsker at eksportere . Vælg denne fil og klik på " Del " .
3 .
Vælg " Eksporter " i dialogboksen , der vises . I den næste dialogboks , der popper op , vælg den tilsvarende Microsoft Office -format til at eksportere filen i.
4 .
Slut iPad til computeren vha. USB -kablet , der fulgte med din IPAD . Åbn iTunes . På venstre side af skærmen skal du vælge enheden fra under " Devices " kategorien . Vælg " Apps "-fanen .
5 .
Flyt ned til bunden af skærmen, indtil du når "File Sharing "sektionen . Vælg navnet på den iWork app , der svarer til din Microsoft Office- fil . Vælg Microsoft Office- fil , du vil eksportere , og klik på "Gem i " . Vælg en placering til filen i dialogboksen , der popper op og klik på " Vælg " .


Previous:nothing Next:hvordan man finder en god bærbar 

Kommentarer

Code:
change