hvordan man kan refill blæk i en Epson cx8400

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-15

Du behøver ikke at bekymre dig om at købe en ny patron til din printer hver gang man løber tør for blæk . Det er fordi du kan fylde blæk i udløb patron på din Epson CX8400 . Genopfyldning patronen med blæk er ikke meget kompliceret , og du kan gøre det selv , hvis du har det rigtige udstyr

Du skal bruge:
Chip resetter
. . Sprøjte med kanyle .
Thumb bore .


1 .
Nulstil patronen chip . Sluk printeren og computeren og tilslutte resetter til printeren ved hjælp af det kabel, der fulgte med resetter . Tilslut resetter 's strømstikket og tænd for printeren og computeren . Tryk og hold udførelse knappen på resetter i to sekunder og slip den . Tryk på knappen igen for to sekunder. Denne gang vil printeren udskrive en side kontrollere , at patronen chip er blevet nulstillet .
2 .
Bor et hul på toppen af patronen ved hjælp af tommelfingeren boremaskinen lige over " Push " knap . Dette hul er til genpåfyldning blæk . Bor endnu et hul ved siden af den første mod " Epson " etiket . Det ene er at tillade ventilation .
3 .
Fyld sprøjten med 20 ml blæk og stik nålen ind i første hul , du bores . Start injektion blækket langsomt og samtidig lade luft slippe ud gennem det andet hul . Træk nålen ud , når patronen er fyldt .
4 .
Installer patronen tilbage i printeren . Det er godt at køre et par rensningscyklusserne at rense printhovedet af printeren .


Previous:nothing Next:hvad er en Lexmark z22/z32 farve Jetprinter ? 

Kommentarer

Code:
change