hvordan man kan sende og modtage en fax på en pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-31

Afsendelse og modtagelse af faxer på en pc er nemt , takket være Windows ' indbyggede " Windows Fax og scanning " software . Opsætning af din pc til at sende og modtage faxer gør faxning mere bekvem og eliminerer behovet for klodset fax udstyr , der ofte kræver hyppig vedligeholdelse . Du skal have en fax modem til at sende og modtage faxer . Mange PC'er kommer med et faxmodem allerede er installeret , men hvis din computer ikke har en , kan du købe et eksternt faxmodem fra enhver butik , der sælger computer leverer

Du skal bruge: .
Fax modem .
Telefonledning .


1 .
Sæt en analog eller digital telefonlinje til din computer . På bagsiden af din pc , er der en indgang til en telefonlinje .
2 .
Klik på "Start " menu knap , navigere til "Alle programmer " og klik på " Windows Fax og scanning . "
3 .
Klik på " Fax " nederst i venstre rude for at skifte til " Fax View ".
4 .

Klik på "Nyt Fax " i værktøjslinjen og derefter følge " Fax Setup Wizard " instruktioner til at forbinde til din faxmodem . Hvis din computer har en indbygget fax -modem , vil det automatisk blive opdaget af Windows . Hvis du bruger et eksternt faxmodem eller et, du har installeret selv , skal du henvise til producentens brugsvejledning for tilslutning til Windows .
5 .
Klik på " Ny fax " , når du vil sende en fax . Følg anvisningerne på skærmen for at skabe en fax , og klik derefter på " Send " knappen .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer ram i en Toshiba Tecra 

Kommentarer

Code:
change