hvordan man kan stoppe en bærbar batteri fra opladning

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-05

En bærbar computer bruger et batteri til at levere strøm , når den ikke er tilsluttet en elektrisk strømkilde . Når den bærbare computer er tilsluttet til strømkilden , det automatisk kører på elektricitet , snarere end batteriet . I løbet af denne tid , også batteriet afgifter . Hvis batteriet er helt opladet , vil opladningen standse , men computeren vil stadig være at øve et lille gebyr til batteriet , som kan være skadeligt og forårsage levetid på batteriet til at forkorte . Det er anbefales at du fjerner batteriet , når den ikke er i brug .

Stop Opladning Mens den bærbare computer er i brug


1 .
Sluk den bærbare computer ud . Fjern AC- strømadapteren .
2 .
Skub batteriet låsemekanismen placeret på undersiden af den bærbare computer . Som du holder den mekanisme på plads med den ene hånd , trække eller løfte på batteriet for fjernelse . Laptop batterier vil enten dias eller løft af batteriet boligenheden .
3 .
Sæt AC -adapteren i adapterstikket på den bærbare computer . Tænd den bærbare computer ved at trykke " Power ". Brug den bærbare computer , som du normalt ville . Fjernelse af batteriet ophører batteriet fra opladning .

Stop Opladning Ikke i brug


1 .
Sluk den bærbare computer slukkes ved at trykke på " Power ".

2 .
Sæt AC- adapteren i adapterstikket på siden af den bærbare computer . Tillad adapteren at oplade batteriet .
3 .
Fjern AC strømforsyningen fra den side af den bærbare computer ved forsigtigt at trække det ud , når batteriet er helt opladet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan justere blækpatroner til HP-printere 

Kommentarer

Code:
change