hvordan man kan stramme en bærbar computer skærm

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-11

Bærbare computere er også kaldet notebooks . Disse er bekvemme bærbare enheder , der kan overføres til næsten ethvert sted du går . Efter fortsat brug , slid skærmen eller skærmen erfaringer og rive , fordi det er åbnet og lukket utallige gange om dagen . Hængslerne eller led , hvor skærmen tillægger hoveddelen af den bærbare computer kan løsne . Det er muligt at stramme hængslerne , så skærmen bliver på sin plads
1 .
korrekt slukke den bærbare computer , og fjern ledningen fra stikkontakten .
2 .
Løft den bærbare computer låget så skærmen er i en åben position . Find de små skruer i nederste venstre og højre hjørne af skærmen . Hvis skruerne er skjult af plastpropper , omhyggeligt lirke dem ud med en skruetrækker .
3 .
Brug en stjerneskruetrækker til at vende hver skrue med uret retning for at stramme den . Flyt skærmen op og ned for at teste det . Hvis det stadig ikke er stramt , drej skruerne mod uret for at fjerne dem . Opbevar skruerne på et sikkert sted .
4 .
Sæt spidsen af en kniv ind i sømmen , hvor for-og bagside af skærmen mødes . Løft op på kniven til at lirke åbne dækslet , og fortsætte , indtil bagcoveret er fjernet .
5 .
Drej bærbare computer, så den bageste del af skærmen vender dig . Find skruerne nederst til venstre og højre hjørner af skærmen . Twist skruerne i urets retning for at stramme .
6 .
Skub forsigtigt bagsiden af skærmen på plads med fingrene , indtil den klikker på igen.
7 .
Vend den bærbare rundt , så skærmen vender mod dig . Sæt skruerne til nederste venstre og højre hjørner af skærmen . Skub Plastpropperne tilbage over skruerne , hvis din computer havde dem .

gode råd og advarsler


 • Antallet af skruer i den bærbare computer kan variere afhængigt af modellen , men er typisk to eller fire . Undertiden skruerne er skjult af tape , du skal skrælle .
 • Hvis plastpropper ikke vil holde , skal du placere en dråbe lim , så de overholder .


 • Previous:nothing Next:Sådan fejlfinder du en HP Photosmart 7960   

  Kommentarer

  Code:
  change