hvordan man kan teste trådløst internet

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-07

Trådløst internet gør det muligt for dig at oprette din computer hvor som helst inden for rækkevidde af routeren . Du kan rejse til restauranter og offentlige steder, som har trådløst internet og få en sikker forbindelse . Opsætning af trådløst internet i dit eget hjem er en enkel proces , og det er en god ide at teste det , før du slippe af Internet kabler

Du skal bruge: .
Wireless router
. Computer med trådløst kort .
Højhastighedsadgang til internettet .


1 .
Sæt din internetudbyder kablet til bagsiden af dit modem . Dette kan være en Ethernet- kabel , hvis du har kabel- internettet , eller en telefonledning , hvis du har ADSL .
to .
Slut dit modem til din trådløse router . Vent til den grønne lys til at begynde at bevæge sig , hvilket viser , at routeren er tv et signal .
3 .
Tænd for din computer og vælg " Start " menuen fra det nederste venstre hjørne af skrivebordet. Vælg " Control Panel ". Find den " Netværks-og internetforbindelser "linket og klikke på det. Vælg " Netværksforbindelser ".
4 .
Find " Wireless Connections " link og højreklik på den for at vælge " Egenskaber . " Find " Trådløse netværk " fanen ved siden af fanen "Generelt" og vælg det , og derefter klikke på " Tilføj ". Indtast din Service Set Identifier ( SSID ) , som vil komme med routeren . Indtast din adgangskode eller kryptering i forbindelse med router og klik på " OK ".
5 .
Genstart computeren . Når det vender igen , bør du have forbindelse til det trådløse internet . Åbn din webbrowser for at se om det trådløse Internet arbejder .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner en HP-computer 

Kommentarer

Code:
change