hvordan man kan tilslutte en printer til en pc uden en parallel port

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-17

Parallelle porte med lange rækker af metal stifter til printer forbindelser er langsomt forsvinde fra computeren verden som USB- porte bliver normen på bærbare og stationære computere . En ældre printer, der bruger en parallel port og kabel til at forbinde med en PC kan stadig kobles til nyere modeller ved at sætte den parallelle stik til en USB- adapter kabel , som derefter kan knyttes til computeren . De printerdrivere , typisk lagret på en cd-rom skal stadig være installeret på computeren , så den kan kommunikere med printeren .

Du skal bruge: .
Sideløbende med USB -kabel adapter


1
Anbring adapterkablet software -cd i computerens medie skuffen og installere softwaren ved at klikke på omgående knapperne på skærmen . Genstart computeren , når installationen er færdig.
2 .
Slut den frie ende af det parallelle kabel til de matchende port på adapterkablet og stram låseknapperne på stikket til at holde to kabler sammen . Den anden ende af det parallelle kabel skal være tilsluttet til printeren .
3 .
Sæt USB- stikket , med pilen på den ene side vender opad , ind i en USB- port på computeren .
4 .
Installere printerdriverne på computeren ved hjælp af software, der fulgte med printeren . Installation igen indebærer at klikke på prompten knapper, som de vises på skærmen , derefter genstarte computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan finde identiske filer i OS X 

Kommentarer

Code:
change