hvordan man montere projektet kasser

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-29

Sikker et projekt boks til at holde de dyre komponenter inden for sikre mod støv og andre miljømæssige elementer . Projektet kasser er robuste metal eller plastic tilfælde har til formål at beskytte elektroniske komponenter . En række størrelser og udformninger af projekt bokse er tilgængelige for næsten enhver applikation . Projektet bokse er normalt monteret i et rack eller på en hård overflade for stabilitet . Du kan montere projekt kasser sikkert og beskytte de værdifulde elektronik de har

Du skal bruge: .
Bor med bit sæt
Monteringsudstyr .
Lille Phillips skruetrækker .
Låsning skiver ( ekstraudstyr ) .


1 .
Fjern låget fra den tomme projektet boks for at søge efter monteringshullerne på den indvendige eller omkring kanten . Rack-monterede projekt bokse har normalt to skruehuller på hver side af den forreste rand .
2 .
Bor fire huller i projektet boksen til at rumme bredden af monteringsdele , hvis der er ikke nogen i forvejen. Kør boret ved lav hastighed for at undgå vridning hvis projektet boks er lavet af plastik . Lav en sæt matchende huller i overfladen , du ønsker at montere projektet kassen .
3 .
Line op hullerne i projektet kassen med dem på rack eller overfladen , og skru i monteringsudstyr . Tilføj låseskiver mellem projektet boksen og monteringsoverfladen at mindske behovet for at stramme monteringsdele , efter at feltet er blevet raslede .

gode råd og advarsler


 • Seal et projekt kasse med silikone caulk , hvis det ikke allerede har en pakning i låget .
 • Bor huller til at tilføje stik og forretninger til projektet boksen efter placeringen af monteringsdele er blevet etableret.


 • Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en trådløs printer til en stationær   

  Kommentarer

  Code:
  change