hvordan man opbygger en dual- core computer til billige

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-20

Computere er fuld af dyre og bittesmå dele , at alle arbejder sammen for at lade dig spille spil og gå om dit daglige arbejde . Alle disse dele synes at blive meget dyrere , når der er samlet som en helhed . Du kan spare en masse penge ved at bygge din egen pc , du vil have et større antal muligheder. Opbygning af en dual-core processor computer er ikke umuligt , men det tager en god mængde tid og en anstændig mængde af computer viden

Du skal bruge: .
Bare-knogler computer
Videokort .
RAM .
Harddisk .
Lydkort .
Netværkskort .


1 .
Vælg en bare -bone computer sag . En bare -bone computer er en PC med kun de mest basale stykker-som regel kun et bundkort og strømforsyning . Det er vigtigt at vælge et bundkort med en processor du kan lide , finde en hurtig dual- core processor , som du kan være tilfreds med for livet af din computer . Vælg en computer tilfældet med mange tomme pladser for RAM , grafikkort og andre valgfrie opgraderinger . Computerens kabinet med et bundkort er noget , du ønsker at bruge penge på at sikre, at du får en god kvalitet sag .
2 .
Find og montere en harddisk . Du kan tage en harddisk fra en gammel computer , eller finde en online eller hos din lokale computer butik . Når du har en harddisk , skal du blot montere harddisken til computeren sagen . Monter SATA og elkabler , der kommer med din harddisk . Disse kan være knyttet til en ledig plads på bundkortet .
3 .
købe og installere et skærmkort . Grafikkort kan købes brugt meget billigt , eller du kan få en lavere -end grafikkort . Når du har et skærmkort , det simpelthen glider ind i en af de PCI slots på din computer . Videokortet vil fungere korrekt i en vilkårlig kortplads du kan indsætte det i , alle PCI slots er de samme
4
Sæt computeren RAM . . Med én eller to pinde RAM ( mindst 1 gigabyte i alt) , vil din computer kunne køre . Moderne computere har 2 eller 4 GB RAM , men du kan klare dig med en lidt mindre for de daglige opgaver . RAM er indsat ligesom den video card , men i en anden størrelse slot .
5 .
Indsæt et lydkort og et netværkskort . Lydkortet giver dig mulighed for at tilslutte højtalere til din computer , og netværkskortet kan du vedhæfte en Ethernet- kabel til internettet. Begge disse kort er isat ligesom skærmkortet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan oplade en bærbar computer 

Kommentarer

Code:
change